Averea Cristinei Ţopescu. Afacerea jurnalistei, pe minus / FOTO EXCLUSIV

+3 click pentru
galerie

Averea Cristinei Ţopescu. Afacerea jurnalistei, pe minus / FOTO EXCLUSIV © arhivă

Cristina Ţopescu s-a stins din viaţă la 59 de ani, lăsând în urmă lacrimi, regrete şi multe ipoteze. Fiica fostului comentator sportiv Cristian Ţopescu dispăruse din viaţa publică şi devenise o activistă convinsă când era vorba de salvat animale.

Jurnalista a fost găsită fără suflare duminică, 12 ianuarie, în casa pe care o deţinea într-un complex din zona de nord a Capitalei.

Cristina Ţopescu se asigura de bunăstarea animalelor. Nu o dată a salvat câini! Toţi banii pe care îi făcea, jurnalista îi dădea pentru sufleţelele pe care le îngrijea. 

Fiica fostului comentator sportiv Cristian Ţopescu era asociat unic la firma La Fix Media Producion SRL, firmă pe care o deţinea încă din anul 2002. La Registrul Comerţului, firma Cristinei Ţopescu apare... pe minus. 

Jurnalista a declarat, în ultimul an fiscal, respectiv 2018, pierderi de -12.937 de lei. De asemenea, cifra de afaceri a fost 0.

În anul 2017, Cristina Ţopescu declara un profit net de -4248 lei. 

Cel mai mare profit, l-a avut în anul 2009, când firma La Fix Media Production SRL termina anul fiscal cu un profit net de 375.439 lei.

Cristina Ţopescu a murit

Potrivit surselor noastre, jurnalista s-ar fi stins din viaţă pe 28 decembrie, între orele 16 şi 24. Trupul ei neînsufleţit a fost găsit duminică, 12 ianuarie, în casa pe care o deţinea în zona de nord a Capitalei. Cristina Ţopescu va fi incinerată miercuri, 13 ianuarie, la Creamatoriul Bârzeşti.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro