Averea lui Gigi Becali a scăzut! Câți bani mai are în cont latifundiarul

Averea lui Gigi Becali a scăzut! Câți bani mai are în cont latifundiarul © Hepta

Cutremur în lumea afaceriștilor! Gigi Becali a ieșit din topul celor mai bogați 10 români, averea sa înregistrând mai multe scăderi în ultimii ani. Cu cât a mai rămas latifundiarul în cont? Ei bine... 

Gigi Becali a ieșit din topul celor mai bogați 10 români, clasându-se acum pe locul 11. La finalul anului 2019, averea finanțatorului FCSB a fost estimată la 400 - 450 milioane de euro, potrivit Capital. Așa că, nu are de ce să se plângă! Tot printre cei mai înstăriți oameni din România se numără. Până la urmă, nici locul 11 nu sună așa rău, nu?

Cât are FCSB în conturi 

În urmă cu ceva timp, când lui Gigi Becali i s-a pus sechestru pe conturile personale, mulți s-au întrebat dacă echipa roș-albaștrilor ar putea avea, la rândul ei, probleme. În acest context, Gigi Becali a dezvăluit că FCSB are în conturi 3 milioane de euro.

„Nu are treabă echipa cu ce se întâmplă cu mine. Ei mi-au pus sechestru pe conturile personale. FCSB are 3 milioane de euro în cont. N-au treabă societățile mele. Eu am sechestru pe conturile personale. O să se rezolve totul”, spunea Becali la acea vreme.

Cum stătea Gigi Becali cu banii, la sfârșitul lui 2018

Pare-se că în anul 2018, latifundiarul stătea mai bine cu averea. Conform Top-ului 300 publicat atunci de Capital, Gigi Becali avea la final de 2019 peste 500 de milioane de euro. Atunci, Gigi Becali a mărturisit că „a rupt” din cont 2 milioane de euro pentru Catedrala Mântuirii Neamului.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro