VIDEO / Avortul din tinerețe, "blestem" pentru Irina Pavlenco: "Un copil nu te încurcă în carieră"

+3 click pentru
galerie

Irina Pavlenco © captura video

Irina Pavlenco, blonda din trupa "Sweet Kiss" a luat o decizie în tinerețe care o urmărește și acum. Interpreta hitului "Alin, Alin" își dorește cu ardoare un copil, dar nu reușește să rămână însărcinată.

A făcut întrerupere de sarcină în tinereţe, iar acum, după 20 de ani, trăieşte un coşmar. Irina Pavlenco face mărturisiri cutremurătoare.

"Am făcut un avort în tinerețe. Chiar am fost la medic și mi-au spus că sunt sănătoasă, dar că e posibil ca din cauza avortului să nu pot să fac. Noi ne dorim mult, iubitul meu are un băiat de 11 ani și nu are el o problemă. Aș vrea să încerc mai mulți doctori. Mi-aș dori o fetiță.", a spus Irina Pavlenco, la Xtra Night Show. 

Iubitul Irinei Pavlenco are un băiat dintr-o relație anterioară, pe care cei doi l-au crescut împreună, însă vedeta își dorește mult să aibă și o fetiță.

"Dacă a fost David în viața noastră, n-am simțit lipsa, dar acum a crescut și vrem o fetiță. Eu am făcut avort că n-aveam încredere în el. Un copil nu te încurcă în carieră.", a povestit Irina Pavlenco, la Xtra Night Show. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro