VIDEO / Ți-l mai amintești pe Babi Minune, înainte de debutul în lumea maneliștilor? Cum s-a schimbat artistul de-a lungul anilor

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Ți-l mai amintești pe Babi Minune, înainte de debutul în lumea maneliștilor? Cum s-a schimbat artistul de-a lungul anilor © captură video Youtube

Babi Minune a devenit unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți interpreți de manele. Chiar dacă nu a avut tot timpul ce și-a dorit și a trăit o copilărie destul de grea, artistul a știut să facă față provocărilor și să ajungă în top cu muzica pe care o face. 

Acum este unul dintre cei mai iubiți maneliști și a avut norocul ca de-a lungul timpului, să fie mereu pe val cu muzica pe care a cântat-o. Dar îți mai aduci aminte cum arăta Babi Minune în copilărie, atunci când cânta pe unde apuca și nu avea condiții pentru a-și exersa talentul? Într-un clip video postat pe Youtube l-am revăzut pe Babi Minune, înainte de debutul din lumea manelelor. Îmbrăcat modest, un copil destul de încercat de viață și nu cu foarte multe lucruri în casă și în suflet, Babi Minune i-a cucerit pe toți încă de la primele versuri pe care le-a cântat.

Anii au trecut, iar Babi Minune a devenit un manelist de succes, care întreține acum atmosfera în foarte multe cluburi de manele atât din România, cât și din afară. 

Mai mult, manelistul are și un băiețel de care este tare mândru. Babi Minune a devenit tătic la vârsta de 17 ani. Manelistul se iubește cu mama copilului său de mai bine de opt ani, iar artistul îi face des surprize și cadouri, pentru a-i demonstra cât de mult o iubește. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro