Bad Angie, dezamăgită total de iubit! A înșelat-o, iar ea a primit dovezi clare

Bad Angie, dezamăgită total de iubit! A înșelat-o, iar ea a primit dovezi clare © Facebook

Bad Angie a trăit o dezamăgire uriașă! Când credea că și-a găsit sufletul pereche, ceva total neașteptat s-a întâmplat. Bărbatul a înșelat-o, iar ea a primit dovada clară.

Bad Angie a publicat un mesaj pe rețelele de socializare, dar pe care l-a șters ulterior. Se pare că Ionuț, cel cu care avea o relație, i-ar fi spus că iese cu băieții în oraș. Unul dintre fotografii clubului l-au văzut și, cunoscând-o pe Angie, l-au fotografiat în timp ce era în ipostaze tandre cu o femeie. Blondina, preferata lui Scărlătescu de la Chefi la Cuțite, a aflat imediat. De asemenea, aceasta susține că acum a înțeles de unde erau bonurile de la sticlele de vin și firele de păr găsite prin casă. 

"A zis că iese cu băieții. Ce îmi place când ne împărțim bărbații în animație. Asta e frumos tare. Viața e frumoasă și eu mă întreb ce să mai gătesc azi. Pentru cine nu îl cunoaște, da... e Ionuț (n.r. iubitul ei)", a scris Bad Angie pe Facebook în dreptul unei fotografii cu iubitul ei și o altă fată, în club.

Bad Angie a dezvăluit că nu a trebuit să caute sau să găsească ea imaginea. Unul dintre fotografi, pe care îl cunoaște, a anunțat-o. Ținând cont de mesajul publicat, oamenii au înțeles că blondina a rupt relația cu Ionuț. 

Ce spunea despre relația ei

"Nu poţi să schimbi un om, nu e romantic, nu e atent. El e un om minunat, dovadă că m-am îndăgostit de el aşa. Eu mi-am asumat treaba asta. Noi, femeile suntem mai periculoase şi mai şirete. Îmi doream să fie un om atent şi mai prezent, îi spuneam direct, ca la Brăila", a declarat Bad Angie, la Star Matinal în urmă cu aproape trei luni. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro