Băieţelul Simonei Gherghe a împlinit cinci luni. "Bebe creşte"

+3 click pentru
galerie

Băieţelul Simonei Gherghe a împlinit cinci luni. "Bebe creşte" © Instagram

Simona Gherghe trăieşte cea mai frumoasă perioadă din viaţa sa, după ce Divinitatea a binecuvântat-o cu doi copii minunaţi şi un soţ iubitor, care îi este alături şi o sprijină mereu. Simona Gherghe este o femeie fericită şi are toate motivele să zâmbească în fiecare zi.

Băieţelul Simonei Gherghe a împlinit cinci luni

Simona Gherghe este în culmea fericirii şi are şi de ce. Băieţelul ei a împlinit cinci luni, iar frumoasa veste a fost dată pe reţelele sociale chiar de către îndrăgita vedetă. "Un Vlăduc de cinci luni. Bebe creşte", a scris Simona Gherghe pe Instagram, alături de o poză cu copiii ei.

Simona Gherghe se bucură de această perioadă şi este foarte fericită când îşi vede copiii plini de viaţă. Dar, pe cât de frumoasă este această perioadă, pe atât este de grea, mai ales că în urmă cu câteva zile Simona Gherghe s-a confruntat cu o situaţie delicată, după ce fetiţa ei s-a îmbolnăvit.

Dar pentru că o mamă reuşeşte să treacă prin toate, aşa se întâmplă şi cu Simona Gherghe, cărei nimic nu îi stă în cale atunci când vine vorba de binele copiilor ei.

Simona Gherghe, despre botezul lui Vlad Ioan

Simona Gherghe a vorbit recent despre botezul micuţului ei, care a împlint cinci luni. Frumoasa vedetă a precizat că nu s-a apucat de organizare încă, însă ceea ce ştie este faptul că, cel mai probabil, evenimentul va fi unul restrâns. De asemenea, Simona Gherghe a vorbit şi despre persoanele care îl vor creştina pe micuţul Vlad Ioan.

„Nașul lui Vlad este cel mai bun prieten al lui Răzvan și partenerul lui de afaceri. Cât despre botez, încă nu ne-am apucat de organizare. Probabil că nici de data asta nu va fi o petrecere mare”, a explicat Simona Gherghe, pentru VIVA!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro