Raluca de la Bambi, gânduri de reprofilare? De ce meserie se poate apuca oricând

Raluca de la Bambi, gânduri de reprofilare? De ce meserie se poate apuca oricând © Sursă Instagram

Surorile de la Bambi sunt pe atât de frumoase, pe atât de talentate. Fetele îşi pot surprinde oricând fanii cu noi meserii, deoarece au dezvoltat şi alte pasiuni înafara scenei. Dacă Denisa şi-a îndreptat de ceva timp atenţia spre domeniul parfumeriei, sora sa Raluca vine repede din urmă şi le dă o veste nouă admiratorilor săi.

Deşi trăiesc pentru muzică, simpaticele surori îşi pot câştiga banii în viitor prin practicarea altor meserii. Bambina Raluca a ajuns cu timpul să facă o pasiune pentru designul de interior. Chiar dacă nu a fost la niciun curs specializat, vedeta a căpătat experienţă în acest domeniu datorită caselor pe care le-a tot schimbat.

„Acum pregătesc o altă casă pentru mine. Nu este gata, aștept să fie terminată, dar deja am totul proiectat în cap. Și prietenele mele, dacă vor să se mute sau vor să-și amenajeze ori să schimbe ceva în casă, mă sună imediat. Știu toate magazinele, tot ce are legătură cu designul de interior”, a declarat Bambina pentru Libertatea.

Raluca susţine că se pricepe foarte bine la amenajarea completă a locuinţelor, până la ultimul detaliu. Lucru avantajos, deoarece nu mai trebuie să plătească niciun designer.

„M-am învățat minte că nu e bine să-ți investești toți banii în casă. Până la urmă, trebuie să trăiești într-un mediu frumos, dar mai trebuie și să mergi într-o vacanță, să-ți mai iei o geantă, o haină, lucruri de care eu înainte mă privam, pentru că tot ce câștigam băgam în mobilier, în antichități și obiecte decorative”, a mai adăugat Raluca. 


facebook whatsapp twitter pinterest