Cum și-a întâlnit Bănel Nicoliță soția! Părinții ei și-au dat seama imediat cine e: "Se uitau la TV"

Cum și-a întâlnit Bănel Nicoliță soția! Părinții ei și-au dat seama imediat cine e: "Se uitau la TV" © arhivă

Ajuns la vârsta de 34 de ani Bănel Nicoliță este unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști de la noi. A plecat de jos și și-a dorit să muncească pentru a avea tot ce a visat. Acum, pe lângă carieră, care și o familie cu care se mândrește. 

Într-un interviu acordat în exclusivitate în cadrul emisiunii Refresh By Oana Turcu de la Antena Stars, Bănel Nicoliță a vorbit despre drumul lui în viață. Când vine vorba despre soția lui, are un zâmbet aparte. Fotbalistul a declarat că a văzut-o pe stradă și și-a dat seama că ea este jumătatea lui, așa că a abordat-o imediat.

"Aveam 21 de ani. La Brăila am cunoscut-o. Am agățat-o cum s-ar zice. M-am băgat puțin în seamă. Am vorbit. Am văzut că e ok și i-am zis: de azi ești cu mine, vreau să fii soția mea. Când am lăsat-o acasă i-am zis. Atunci nu știa cine sunt. După s-a speriat puțin.

Taică-su știa, soacr-mea la fel, că se uitau la televizor. E dintr-o familie foarte bună. Am o relație foarte bună cu socrii. Ea încarcă să fie lângă mine. Nu e ușor.", a povestit Bănel Nicoliță. 

De asemenea, Bănel Nicoliță nu uită cine a fost singura persoană care a crezut în el și l-a susținut întotdeauna. Mama lui a avut grijă întotdeauna să îi ofere susținerea ei și încrederea că are pe cine să se bazeze. 

Bănel Nicoliță a vorbit întotdeauna despre familie și despre cât de important este pentru orice copil să aibă ambii părinți aproape. "Cu siguranţă, orice copil care nu are părinţii împreună, dar na, nu depinde de mine, pentru că nici mie nu-mi place să se bage nimeni în viaţa mea. Atâta timp cât voi putea, voi încerca să-i împac, dar mama are şi ea motivele ei.",a declarat Bănel Nicoliţă într-un interviu acordat pentru Antena Stars.


facebook whatsapp twitter pinterest