Abia s-a aflat! Câţi bani au primit Ştefan Bănică Jr. şi Oana Sârbu pentru rolurile din "Liceeni"

+2 click pentru
galerie

Abia s-a aflat! Câţi bani a primit Ştefan Bănică Jr. pentru rolul din "Liceeni" © arhivă

Când a păşit în lumea artistică, Ştefan Bănică şi Oana Sârbu erau doar doi adolescenţi timizi şi nu ştiau ce succes va avea filmul "Liceenii". Banii pe care i-au câştigat la acea vreme nu se compară deloc cu veniturile actuale, dar până la urmă... era un început! 

Povestea Danei şi a lui Mihai din "Liceenii" a ţinut cu sufletul la gură milioane de tineri. Filmul a rămas unul dintre cele mai iubite şi apreciate filme româneşti dintotdeauna. 

Ştefan Bănică Jr., cel care a interpretat rolul lui Mihai, a fost luat din armată pentru film. Artistul îşi amintea în trecut că, pentru el, "Liceenii" a fost ca un al doilea certificat de naştere. Odată cu apariţia în film, viaţa lui a luat o altă întosătură. Tot la acea vreme, i s-a spus pentru prima dată "Ştefan Bănică Junior", de către Nicolae Corjos. 

"În 1985 am intrat la Institutul de Teatru şi am plecat în armata la Craiova. Toţi studenţii la actorie au dat probe pentru rolul Mihai, dar lui Corjos nu i-a placut niciun candidat. Am fost scos din armata pentru a da probe pentru film", povestea Ştefan Bănică Jr. în trecut.

Câţi bani au primit Ştefan Bănică Jr. şi Oana Sârbu pentru "Liceenii"

Se pare că Ştefan Bănică Jr. a fost plătit pentru rolul din "Liceeni" cu aceeaşi sumă pe care a luat-o şi Oana Sârbu: 9.000 de lei! De acei bani, Oana Sârbu şi-a cumpărat o canapea, două fotolii şi o maşină de spălat. 

Imediat după apariţia filmului, Oana Sârbu a fost declarată cea mai populară actriţă. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest