Bat clopote de nuntă la Antena Stars? Ramona Ilie, totul despre nuntă. Vedeta se iubeşte cu acelaşi bărbat de 15 ani

+3 click pentru
galerie

Bat clopote de nuntă la Antena Stars? Ramona Ilie, totul despre nuntă. Vedeta se iubeşte cu acelaşi bărbat de 15 ani © Instagram

Bat clopote de nuntă la Antena Stars? Ramona Ilie, prezentatoarea de la Star News, a dezvăluit totul despre planurile pe care le are cu iubitul său.

Invitată la XNS, frumoasa prezentatoare a dat totul din casă şi a vorbit despre marele pas pe care îl va face. Când? Nici ea nu ştie, asta pentru că vedeta de la Antena Stars aşteaptă ca iubitul ei să-i adreseze întrebarea la care speră orice femeie.

Ramona Ilie este una dintre cele mai frumoase vedete de la noi. Cu un bun simţ ieşit din comun, simpatică, deschisă, veselă şi cu siluetă de invidiat, blondina atrage privirile cu fiecare ocazie. Bărbaţii sunt înnebuniţi şi ar face orice să-i atragă privirile. Dar asta nu se va întâmpla, pentru că Ramona Ilie are ochi doar pentru iubitul ei. Vedeta de la Antena Stars şi partenerul său se iubesc de 15 ani şi prevăd un viitor strălucit împreună.

Invitată la XNS, Ramona Ilie a vorbit despre cererea în căsătorie. De fapt, despre cererile, pentru că au fost trei. Ramona Ilie a povestit că iubitul ei a vrut să o ceară de nevastă de trei ori însă niciuna nu s-a concretizat. Prima dată, acesta voia să-i facă o surpriză în timp ce Ramona Ilie sărea cu paraşuta, însă nu i s-a permis. Mai apoi, iubitul vedetei a vrut să apeleze la ajutorul unui domn care cânta la o vioară, dar nici această idee nu s-a concretizat, urmând ca a treia oară să aibă loc în Santorini. Nici de această dată nu a fost să fie, pentru că ajunşi la locul faptei, iubitul blondinei şi-a dat seama că lucrurile nu păreau atatât de deosebite precum fuseseră prezentate pe internet. Acum, iubitul Ramonei Ilie are de muncă pentru că vedeta vrea ca cererea să fie cu adevărat una ieşită din comun.

"Prietenul meu a încercat să mă ceară de trei ori în căsătorie, dar eu nu mi-am dat seama. Voia să-mi facă un afiş mare Cu vrei să fii soţia mea, iar eu să sar cu paraşuta, dar i s-a spus că nu se poate. A mai încercat cu unul cu vioara şi a mai încercat în Santorini. Eu îl apreciez. Suntem de 15 ani, dar aştept acea cerere originală", a spus Ramona Ilie.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro