Răfuială în lumea bună? Războinica Rafaela ar fi fost bătută în club! "Mi-a dat două palme, sunt în stare de șoc"

+2 click pentru
galerie

Răfuială în lumea bună? Războinica Rafaela ar fi fost bătută în club! "Mi-a dat două palme, sunt în stare de șoc" © captura video

Ar fi fost bătută şi păruită, în unul dintre cele mai luxoase cluburi din Bucureşti! E acuzaţia războinicei Rafaela Mărcaş. Bruneta este foarte speriată, iar episodul pe care l-a trăit a marcat-o pe viaţă. Însă cine e băiatul de oraş pe care-l acuză şi de la ce a pornit tot scandalul care a cutremurat lumea mondenă a povestit Rafaela, în direct, în platoul Acces Direct. 

"Sunt o persoană destul de calmă, nu-mi plac certurile. eu luam cina cu un prieten la un restaurant, după care o cunoștință de-a mea și de-a altei individe m-a sunat că vrea să iasă cu mine într-un club. Prietenul meu a auzit conversația. M-a întrebat dacă vreau să mă ducă acolo și pe mine și pe ea, care era foarte insistenă. Am ajuns acolo și m-a întreabat dacă am o problemă cu altă fată. La un moment dat am văzut că vorbește prin mesaje cu fata respectivă. Pe la 1 fără zece apare individa însoțită de un bărbat pe care îl cunoșteam, în viața de Capitală știi pe toată lumea. Tipa vine la mine, îi salută pe toți, au mai venit două fete. Am văzut-o și am întrebat-o dacă are ceva cu mine, apoi s-a retras la bar, a negat tot.", a povestit tânăra, la Acces Direct. 

Povestea este de-a dreptul șocanta. Tânăra de bani gata spune că a fost agresată în club, de față cu toată lumea, de un individ pe care îl cunoștea. Totul s-ar fi întâmplat la comanda unei milionărese, care l-a rugat pe bărbatul respectiv să îi aplice o corecție, din cauza unor neînțelegeri pe care fetele le-ar fi avut în trecut. 

"Eu am evitat-o pe ea și nici n-am apucat să termin de vorbit că un tip s-a luat de mine, m-a întrebat ce am cu individa. M-a tras de păr foarte tare și mi-a dat palme peste față. Am început să țip că sun la poliție. Apoi am ieșit din club și am sunat la 112. El m-a văzut și s-a întors la mine și mi-a mai dat o palmă. Am așteptat echipajul de poliție să vină la club. Sunt dezamăgită de ceea ce s-a întâmplat, martora mea nu vrea să declare nimic, eu doar am depus plângere. Astăzi am fost la poliție și am înțeles că acest caz a fost amânat până luni.", a mai spus tânăra, la Acces Direct.

Bianca, asistenta de la Star Matinal de Weekend, a fost și ea prezentă în seara cu pricina și a povestit cum s-au petrecut evenimentele, din punctul ei de vedere. 

"Am zis că trec să o salut, am ajuns la masă. Am stat vreo 20 de minute cu toți, împreună cu sora mea. Eu nu o cunoșteam, am văzut-o de două ori în viața mea. Au zis că hai să bem, am zis că nu beau că am emisiune a doua zi. Ne-am oprit la bar și am văzut-o pe Rafaela că e supărată, fugea dintr-o parte în alta. Mi-a răspuns supărată și am plecat acasă. Asta e tot ce știu.", a spus Bianca, asistenta de la Star Matinal de Weekend, la Acces Direct. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro