Băutura recomandată de Lidia Fecioru pentru întărirea imunității. Cum putem scăpa de răceală în sezonul rece
De Andreea Stancescu.
Publicat pe 13.01.2023 la 09:35
Actualizat pe 13.01.2023 la 09:35
Lidia Fecioru a recomandat, de-a lungul timpului, mai multe leacuri naturiste pentru vindecarea mai multor afecțiuni. Băutura pentru întărirea imunității se prepară foarte ușor șși ne ajută să scăpăm de răceală, mai ales în sezonul rece.
- Băutura care ajută la creșterea imunității
- Cum putem scăpa de răceală
Lidia Fecioru a recomandat în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” o băutură pentru creșterea imunității. Pe lângă vitamina C care se găsește în farmacii și mulți români o cumpără, există și tratamente naturiste pe care le putem face cu ajutorul alimentelor din propria casă.
Cum se prepară băutura pentru imunitate
Lidia Fecioru a recomandat, de-a lungul timpului, mai multe metode naturiste pentru diferite afecțiuni.Rețeta pentru băutura care ajută imunitatea este una simplă. Pe lângă imunitate, ne poate trata de bronșită, tuse, dar și curățarea vaselor de sânge craniere.
Ai nevoie de 100 de grame de hrean, 100 de grame de usturoi, 100 de grame de ceapă și 300 de grame de miere. Toate ingredientele se amestecă după ce au fost date prin mașina de tocat și se iau câte trei linguri pe zi.
Cât timp se consumă băutura
După ce ai preparat băutura pentru întărirea imunității, acest tratament se va consuma timp de două săptămâni, cu 30 de minute înainte de masă. Cum sunt 3 linguri, se vor lua înainte de mesele principale ale zilei, dimineața, prânz și seara. El se depozitează în frigider sau într-o debara, la rece și ferit de razele soarelui.