Bebe Cotimanis şi iubita tinerică, îndrăgostiţi ca doi adolescenţi. Ipostaza intimă în care s-au fotografiat

+3 click pentru
galerie

Bebe Cotimanis şi iubita tinerică, îndrăgostiţi ca doi adolescenţi. Ipostaza intimă în care s-au fotografiat © Facebook

Bebe Cotimanis este mai îndrăgostit ca un adolescent, iar asta nu o spunem noi, ci imaginile în care este surprins vorbesc de la sine. Actorul îşi trăieşte viaţa cum ştie mai bine, iar iubita lui reuşeşte să-l facă cel mai fericit.

Bebe Cotimanis a ajuns să-şi trăiască a doua tinereţe în braţele Iuliei Dumitru, colega sa de scenă şi de viaţă. Chiar dacă între ei totul a început pe când actorul era căsătorit cu mama copiilor lui, iar mulţi au crezut că este doar o relaţie pasageră, ei bine, se pare că situaţia nu este aşa, iar relaţia lor este cât se poate de serioasă. Bebe Cotimanis o duce excelent atât în viaţa personal, cât şi în cea profesională, iar cea responsabilă de acest lucru este Iulia Dumitru.

Chiar dacă este cu câţiva ani mai tânără decât celebrul actor, Iulia Dumitru reuşeşte să fie femeia perfectă pentru acesta. Cei doi muncesc împreună şi se bucură tot împreună de succes. Sunt fericiţi, sunt împliniţi, iar fanii le sunt alături. Deşi se întâmplă, ca de multe ori, fanii să-i "judece" pe actori sau pe artişti pentru alegerile lor personale, nu acesta a fost cazul lui Bebe Cotimanis.

Bebe Cotimanis şi Iulia Dumitru se află în America, acolo unde au plecat în turneu. Pe lângă muncă, Bebe Cotimanis şi Iulia Dumitru au decis să viziteze cele mai frumoase şi celebre zone de peste Ocean, astfel că au ajuns şi la Cascada Niagara, acolo unde s-au fotografiat într-o ipostază destul de intimă. În timp ce o ţine în braţe, Bebe Cotimanis îşi sărută iubita cu foc pe frunte, semn că dragostea pentru ea este mare.

Bebe Cotimanis, susţinut de fiică în relaţia pe care o are

În plus, Bebe Cotimanis a primit undă verde şi din partea copiilor săi în noua relaţia, iar fiica sa, Adela, pare destul de apropiată de Iulia Dumitru, care la rândul ei are o fată de 29 de ani, tot actriţă, pe nume Ada Dumitru.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro