Bella Santiago, marea câștigătoare a sezonului 14 "Te cunosc de undeva"! Ce a făcut cu premiul de 15.000 de euro

+3 click pentru
galerie

Bella Santiago, marea câștigătoare a sezonului 14 "Te cunosc de undeva"! Ce a făcut cu premiul de 15.000 de euro © Instagram

A fost o finală explozivă a super-showului "Te cunosc de undeva"! Sezonul 14 s-a încheiat, iar Bella Santiago este a fost aleasă norocoasa câștigătoare, de care concurenți și juriu!

Bella Santiago i-a impresionat pe toți cu momentul său, în care a interpretat-o pe Muiss Shields, învățătoarea băiețelului Ralphie din musicalul "O poveste de Crăciun".

Următorii din clasament au fost Șerban Copoț, Cezar Ouatu, Diana Matei, dar și echipa formată din Monica Anghel și fratele ei, Alex. Bella Santiago a susținut un discurs emoționant după ce a aflat că a câștigat și a anunțat că a decis să doneze premiul de 15.000 de euro unui caz umanitar susțiinut de Fundația Mereu Aproape

Finaliștii sezonului 14 "Te cunosc de undeva" al  au fost jurizați nu doar de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan, ci și de concurenții care nu au intrat în finală, respectiv Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Sorana Darclee Mohamad, Grigore Gherman, Ada și Cornel Palade. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro