Benone Sinulescu, adevărul despre relaţia cu Irina Loghin. "Am trăit o poveste artistică şi de dragoste"

+3 click pentru
galerie

Benone Sinulescu şi Irina Loghin © Facebook

Benone Sinulescu a împlinit 81 de ani în luna mai, iar artistul are o experineţă de viaţă bogată, despre care a vorbit în emisiunea "Acces Direct".

Benone Sinulescu a vorbit cu nostalgie despre tinereţea sa şi a relatat ce a făcut cu primii bani câştigaţi din muzică, dar şi care a fost prima sa dragoste.

"Prima dragostea am întâlnit-o la 17, 18 ani, o chema Maria. Din primii bani i-am cumpărat o pălărie lui Gheorghe Zamfir, apoi a pierdut-o şi i-am cumpărat alta. Am cântat cu Maria Tănase şi am avut mari emoţii, pe Irina Loghin am întâlnit-o când eram deja vedetă. Ea şi cu Maria Ciobanu au dat concurs, eu nu am dat. Te referi cum au început duetele cu Irina Loghin sau te referi la... altceva? Ideea cu duetele a fost a mea, deşi ea a spus că ideea a fost a ei. Am cântat la Ateneul Român cu ea şi am avut un succes imens şi ni s-a suit la cap. Dacă iubirea a fost ascunsă, să rămână aşa. Nu a fost... că dacă ar fi fost... nu am avut nimic serios cu ea. Am trăit o poveste artistică... şi de dragoste, că melodiile au fost şi de dragoste." a declarat Benone Sinulescu.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro