Benone Sinulescu, dezvăluiri despre relaţia cu Irina Loghin! "Dacă iubirea a fost ascunsă, să rămână aşa"

+3 click pentru
galerie

În vârstă de 82 de ani, Benone Sinulescu s-a remarcat în România prin intermediul muzicii populare. Deşi de-a lungul anilor acesta a fost curtat de o mulţime de femei, el este constant, iubind aceeaşi femeie de mai bine de 40 de ani. 

Pe parcursul carierei sale, nea Benny nu a trecut prin scandaluri prea mari sau prin pasaje ce l-au pus într-o postură stânjenitoare, însă de o bună perioadă de timp se zvoneşte că între el şi artista Irina Loghin ar fi mai mult decât o relaţie profesională, una de iubire.

Interpretul de muzică populară a încercat să clarifice situaţia, pentru a punct zvonurilor ce ţin de acest subiect. "Am cântat la Ateneul Român cu ea şi am avut un succes imens şi ni s-a suit la cap. Dacă iubirea a fost ascunsă, să rămână aşa. Nu a fost… că dacă ar fi fost… nu am avut nimic serios cu ea. Am trăit o poveste artistică… şi de dragoste, că melodiile au fost şi de dragoste", a declarat el.

Ce lasă artistul în urma sa 

Viaţa e prea scurtă şi nu te pregăteşte niciodată pentru momentul fatidic, aşa că nea Benny şi-a făcut testamentul de mai bine de 5 ani. După 40 de ani de viaţă împreună, acesta îi va lăsa tot soţiei sale, dar şi nepoţilor. "Eu şi soţia mea avem reciprocitate… Dacă mor eu, totul îi rămâne ei… Şi drepturile de autor, casele din Bucureşti, Buzău şi de lângă Arad, banii, toată averea noastră. Şi invers… Doar că soţia mea, fiind inginer chimist, nu are drepturi de autor", încheie Benone Sinulescu. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro