Benone Sinulescu, faimos în Emiatele Arabe Unite. Cum a reușit un arab să facă furori pe internet cu melodia românului / VIDEO

Benone Sinulescu, faimos în Emiatele Arabe Unite © Arhiva

Benone Sinulescu a ajuns vedetă în Emiratele Arabe Unite la cei 82 de ani pe acre îi are. Artisul cu o carieră excepțională s-a bucurat și e bucură și acum de o viață liniștită, fără lipsuri, surprinzătoare, la care mulți nici nu pot visa.

De curând, celebrul Benone Sinulescu a trăit cea mai extraordinară experiență a vieții sale. Cântărețul de muzică populară a ajuns să fie cunoscut în Emiratele Arabe Unite, după ce un arab s-a filmat în timp ce fredona una dintre melodiile românului nostru.

Arabul s-a filmat în mașină, îmbrăcat într-un costum popular al zonei, în timp ce fredona cu multă plăcere una dintre melodii vedetei noastre, ”Lasă-mă să beau”. Străinul a imortalizat momentul în care își arăta talentul, apoi a făcut imaginile publice pe rețelele de socializare, ajungând în scurt timp virale.

Astfel, după ce înregistrarea a făcut înconjurul internetului, clipul a ajuns și la Benone Sinulescu. Vedeta muzicii populare a rămaș surprins plăcut când și-a auzit melodia fredonată de un străin. Benone nu a ezitat și a postat filmulețul pe pagina de Facebook, cerând ajutorul celor care îl urmăresc în găsirea bărbatului care îi cântă piesele.

Ba mai mult, vedeta a promis și un premiu discografic celui care îl va găsi pe arabul pasionat de melodiile sale.

“Mă tot întreb cine este acest domn. (…) Poate îmi dați o mână de ajutor, poate îl găsim împreună. Sunt curios să aflu dacă mai știe și alte cântece de-ale mele”, a fost mesajul lui Benone Sinulescu.

Internauții au reacționat imediat și au distribuit postarea lui Benone Sinulescu de sute de ori, în încercarea de a-l ajuta pe artist în găsirea arabului.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro