Homepage » Monden » Showbiz intern » Betty Salam, declarațiile care schimbă totul, după ce a anunțat despărțirea! Ce spune acum despre nunta cu Cătălin Vișănescu

Betty Salam, declarațiile care schimbă totul, după ce a anunțat despărțirea! Ce spune acum despre nunta cu Cătălin Vișănescu

Georgiana Prodan

De Georgiana Prodan.
Publicat pe 21.07.2024 la 23:41 Actualizat pe 21.07.2024 la 23:41

Toată presa din România a vuit atunci când s-a aflat că Betty Vișănescu, fiica cea mare a lui Florin Salam, s-a separat de soțul ei, Cătălin Vișănescu, cu care are împreună un copil. Ulterior, au ieșit multe zvonuri potrivit cărora cântăreața are o altă relație, zvonuri pe care Betty Salam le-a negat încă din prima clipă. Spre surprindererea tuturor, acum vorbește, în exclusivitate pentru Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România, despre nunta cu Cătălin Vișănescu!

  • Ce spune fiica lui Florin Salam despre pauza pe care a luat-o în relație
  • Ce părere are Florin Salam despre decizia luată de fiica lui
  • Cei doi au grijă ca Matthias să nu simtă ce se întâmplă între ei

În exclusivitate pentru Spynews.ro, Betty Vișănescu a pus capăt speculațiilor potrivit cărora în prezent ar fi într-o relație cu un alt bărbat. A mărturisit că nu există niciun alt bărbat în viața ei în momentul de față și că gândul îi stă în permanență la încă soțul ei, Cătălin Vișănescu.

Betty Salam dezminte zvonurile conform cărora ar fi împreună cu un alt bărbat

Pe de altă parte, Betty Salam a declarat că s-a obișnuit, într-un fel sau altul, cu comentariile negative sau răutățile care vin din partea oamenilor, încă de mic copil, având în vedere că tatăl ei, Florin Salam, este unul dintre cei mai iubiți și totodată controversați maneliști de la noi din țară. Cu toate acestea, nu are de gând să tacă atunci când vine vorba despre fiul ei, Matthias, despre care s-a spus că l-ar fi ”abandonat”!

Betty Salam le dă replica răutăcioșilor și afirmă cu tărie că, chiar dacă ar fi existat un alt bărbat în viața ei, niciodată nu ar fi renunțat și nici nu s-ar fi depărtat de singurul ei copil, în vârstă de șase ani.

Trebuie să îți asumi, atunci când ești în centrul atenției și familia ta este mediatizată, îți asumi orice lucru. Dacă se scrie ceva aiurea despre tine, mergi mai departe, pentru că tu știi adevărul. Numai că oamenii cred de multe ori. Pe mine una nu mă deranjează, m-am obișnuit deja, tatăl meu, mai ales, la fel, ne-am obișnuit cu răutățile către noi, dar sunt anumite momente în care te doare pur și simplu. Când vezi un articol, chiar dacă tu știi că nu e adevărat, că îți cunoști familia, te cunoști pe tine, nu trebuie să dai explicații, dar sunt anumite momente în care tu vezi un articol despre tine, despre care știi că e 100% neadevărat și atunci când vine vorba de copilul tău, acolo este cel mai sensibil punct al meu.

De exemplu, ca și cum eu îmi las copilul, că s-au scris acum fel și fel de chestii că mi-am lăsat copilul pentru un alt bărbat. Niciodată în viața mea. În primul rând, nu există niciun bărbat și dacă ar exista nu mi-aș lăsa copilul. Nu există”, a povestit Betty Salam, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Ce spune fiica lui Florin Salam despre pauza pe care a luat-o în relație

Betty Salam a explicat și ce înseamnă, de fapt, pauza pe care ea și soțul ei, Cătălin Vișănescu, au ales, de comun acord, să o ia. Fiica manelistului Florin Salam a dezvăluit că păstrează zilnic legătura cu soțul ei. După această pauză, nu exclude posibilitatea de a se despărți definitiv, deoarece niciodată nu știi ce îți rezervă viața, însă cei doi au stabilit că, dacă se vor întoarce din această separare mai uniți ca niciodată, sunt pregătiți să facă nunta!

Noi încă ținem legătura (n.r. cu Cătălin Vișănescu), aproape zi de zi. Nu cred că avem timp (n.r. să ne înșelăm), pentru că ne stă gândul mie la el și lui la mine. Ne păstrăm încă afecțiunea și sentimentele pe care le avem, dar există posibilitatea să revenim într-o relație mult mai bună ca niciodată. Există posibilitatea de despărțire, dar când ai o minte curată și vorbești cu acea persoană aproape zi de zi și vă leagă un copil și zece ani de relație nu cred că există posibilitatea de despărțire între mine și el. Doar dacă vrem noi. Noi am hotărât să luăm o pauză, să revenim și când revenim să facem direct nunta!”, a adăugat fiica lui Florin Salam.

Nu locuiesc împreună, însă se văd aproape zilnic

Mai mult decât atât, Betty Salam a recunoscut că a avut nevoie de o pauză mai ales pentru propria persoană, trecând printr-o perioadă mai grea. În aceeași situație este și Cătălin Vișănescu, soțul ei, și el având nevoie de o perioadă în care să stea singur, pentru a se regăsi. În continuare, chiar dacă nu mai locuiesc sub același acoperiș, cei doi au o relație apropiată pentru fiul lor, Matthias.

Pe de altă parte, cântăreața a clarificat că niciunul dintre ei nu are în prezent un alt partener și nici măcar nu se gândesc la o altă relație.

Sunt momente în care vrei să te cunoști pe tine, sunt momente în care vrea să stea doar el cu el, în care nu te mai regăsești. Nu în relație, ci în ceea ce faci. Vrei pur și simplu să stai tu cu tine. Eu sunt genul de persoană care a trecut prin foarte multe lucruri de-a lungul anilor și de multe ori nu mai știu să iau viața ca atare. Câteodată mă las dusă de val și mă simt la pământ de multe ori, dar vreau să îmi revin psihic. Ținem legătura zi de zi, nu cred că există motiv de despărțire. Nu am cum să mă gândesc la alt bărbat sau el la altă femeie. Nu știm ce ne rezervă viitorul, dar suntem foarte realiști și suntem în 2024 și oamenii trebuie să înțeleagă că, ca să-ți poți salva relația, de multe ori trebuie să iei o pauză”, a explicat Betty Salam.

Ce spune Florin Salam despre decizia luată de fiica lui

Betty Salam a recunoscut că, prima dată atunci când s-a gândit să ia o pauză, a discutat cu soțul ei. Au căzut de comun acord să se separe pentru o perioadă, dar a stat de vorbă și cu tatăl ei, Florin Salam, care i-a oferit cele mai bune sfaturi.

Chiar dacă au gândiri diferite și fac parte din generații diferite, au ajuns la un consens. Și Roxana Dobre, soția tatălui ei, cu care are o relație foarte bună, i-a dat sfaturi în ceea ce privește relația cu Cătălin Vișănescu.

Sunt vremuri noi, eu fac parte din generația nouă, nu fac parte din generația tatălui meu, de exemplu. Eu nu am gândirea aia. Eu am gândire nouă. Și ca să pot să supraviețuiesc, trebuie să fac cum simte sufletul meu. Sufletul meu gândește pe nou.

Mă sfătuiesc cu tatăl meu mai mult, pentru că e singurul meu părinte, dar și cu Roxana Dobre, pentru că este femeie și știe ce înseamnă relațiile. Tatăl meu are și el un program la fel de haotic și atunci când găsesc momentul, o găsesc pe ea și vorbesc cu ea. Și atunci eu m-am consultat înainte. Adică eu nu fac totul așa de capul meu. Primul om cu care m-am consultat a fost Cătălin. Suntem de acord amândoi să luăm această pauză? Da. Adică și el a venit cu inițiativa asta, nu doar eu”, a povestit cântăreața.

În final, Betty Salam a concluzionat că în continuare gândul îi este doar la soțul ei, că toate zvonurile apărute peste noapte sunt false și că, chiar dacă și-ar fi dorit, i-ar fi fost imposibil să își găsească un partener într-un timp atât de scurt, considerându-se o femeie dificilă din toate punctele de vedere, inclusiv în ceea ce privește programul său haotic.

”Vreau să se înceteze cu subiectul cu alt bărbat în viața mea. Eu sunt foarte complicată ca femeie. Și ca să îmi găsesc eu un bărbat, așa, peste noapte, e mult. Trebuie să stau mult și bine, pentru că nu cred că găsesc un bărbat cu care să mă înțeleg, în afară de Cătălin. Sunt foarte complicată și nici bărbatul ăla nu ar sta lângă mine. El este singurul om care mă înțelege. Cătălin s-a consultat cu părinții lui, chiar dacă el este mult mai mare decât mine. Eu cu familia mea, am luat decizia asta fără certuri. Dacă nu ne mai iubeam, spuneam pur și simplu. Nu mai stăteam atâția ani împreună. N-ai cum să stai o persoană dacă tu nu o mai iubești, doar de dragul copilului”, a concluzionat fiica lui Florin Salam.

Cei doi au grijă ca Matthias să nu simtă ce se întâmplă între ei

Chiar dacă au nevoie de o astfel de separare, amândoi pun pe primul loc rolul de părinți și au grijă ca cel mic să nu simtă că între mama și tatăl său se întâmplă ceva. De fiecare dată când au ocazia, în continuare, petrec timp cu cel mic.

Noi ieșim la masă împreună, ieșim în parc împreună, putem să stăm să dormim măcar o noapte, în aceeași casă, dar eu cu Matthias sau el cu Matthias, adică gândim altfel, suntem foarte deschiși. Noi nu o să îi dăm voie lui Matthias să simtă asta. Are parte de foarte multă dragoste din partea noastră, nu există să îl neglijăm. E copil, și eu am fost copil la rândul meu, eu chiar am crescut singură, pentru că s-a întâmplat ce s-a întâmplat cu mama, tata era plecat zi de zi... Au fost niște traume, dar ți le poți rezolva. Noi, în momentul de față, nu mai formăm un cuplu”, a adăugat artista.

În ceea ce privește viitorul, Betty Salam se vede o mamă foarte precaută, având în vedere pericolele la care sunt expuse generațiile de adolescenți. Ca soacră, cântăreața are de gând să fie pe cât de iubitoare... pe atât de directă!

Vorbeam de generațiile noi, mi-e frică, sunt foarte multe ispite. Vreau să îl protejez, pentru că el va fi la un moment dat mare, va crește sau poate va fi tot artist, dar cu siguranță va fi în lumina reflectoarelor. El atunci își va pune niște bariere. Însă eu vreau să îl protejez și să îl fac să crească frumos, să aibă o educație frumoasă și simplă. Ca soacră, nu știu cum o să fiu, îl las pe el să își aleagă o fată și eu îi explic frumos dacă îmi place, nu îmi place, să nu profite de el, atâta tot. Să stea oamenii aproape de mine, să mă susțină în ce fac eu și să mă urmărească peste tot că vor veni foarte multe proiecte în care vom avea parte de fericire și bucurie”, a mai spus Betty Salam.

Citește și: Betty Vișănescu, schimbare de look. Cum arată concurenta de la Asia Express, după ce s-a lăsat pe mâna hairstylist-ului: „Am emoții” / FOTO

În articolul
Betty Salam, declarațiile care schimbă totul, după ce a anunțat despărțirea! Ce spune acum despre nunta cu Cătălin Vișănescu
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Xtra Night Show. Teodora Stoica, despre cum s-a schimbat relația cu tatăl său după ce a primit diagnosticul crunt. Cum a ajutat-o credința în lupta cu boala   
Showbiz intern • ieri la 23:36
Xtra Night Show. Teodora Stoica, despre cum s-a schimbat relația cu tatăl său după ce a primit diagnosticul crunt. Cum a ajutat-o credința în lupta cu boala   
  • Boala a împăcat-o cu tatăl ei
  • Cum a ajutat-o credința să se vindece
Ce frumoasă este soția lui Dan Capatos. Prezentatorul TV și mama copilului său sunt căsătoriți de mai bine de două decenii / FOTO
Showbiz intern • ieri la 21:51
Ce frumoasă este soția lui Dan Capatos. Prezentatorul TV și mama copilului său sunt căsătoriți de mai bine de două decenii / FOTO
  • Dan Capatos are o soție superbă
  • Cum arată femeia cu care prezentatorul TV e căsătorit de mai bine de două decenii
Horoscop duminică, 8 septembrie 2024: Fecioarele au parte de susținere părintească ori sfatul unui bun prieten
Horoscop zilnic • ieri la 21:30
Horoscop duminică, 8 septembrie 2024: Fecioarele au parte de susținere părintească ori sfatul unui bun prieten
  • Horoscopul zilei de duminică, 8 septembrie 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de duminică
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
Povestea incredibilă a lui Hagi, un puști brazilian din Rio de Janeiro. Tatăl său l-a numit după performanța ”regelui” la Cupa Mondială din 1994
Stiri internationale • ieri la 20:29
Povestea incredibilă a lui Hagi, un puști brazilian din Rio de Janeiro. Tatăl său l-a numit după performanța ”regelui” la Cupa Mondială din 1994
  • Ce poveste incredibilă are Hagi, un puști brazilian din Rio De Janeiro
  • Tatăl său l-a numit după performanța ”regelui” la Cupa Mondială din 1994
Visul Românesc - Succes American. Povestea de succes a lui Adrian Suciu. În trecut, românul a împărțit ziare, iar acum e milionar 
Emisiuni TV • ieri la 19:37
Visul Românesc - Succes American. Povestea de succes a lui Adrian Suciu. În trecut, românul a împărțit ziare, iar acum e milionar 
  • Familia Suciu, o lecție importantă de viață
  • Povestea de succes a lui Adrian Suciu
  • În trecut, românul a împărțit ziare, iar acum e milionar 
O tiktokeriță a revoltat pe toată lumea! A avut o reacție deplasată după ce a aflat sexul bebelusului
Showbiz intern • ieri la 19:10
O tiktokeriță a revoltat pe toată lumea! A avut o reacție deplasată după ce a aflat sexul bebelusului
  • Tiktokeriță cunoscută, dezamăgită după ce a aflat sexul bebelușului
  • Internauții o condamnă dur 
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Un român stabilit în Marea Britanie face topul celor mai costisitoare cheltuieli. "Poţi să ajungi să plăteşti chiar şi un salariu"
recomandare pe observatornews.ro
Un român stabilit în Marea Britanie face topul celor mai costisitoare cheltuieli. "Poţi să ajungi să plăteşti chiar şi un salariu"
Pescobar, un nou gest uriaş după ce i-a premiat cu bani pe cei care au luat 10 la BAC! Urmăritorii au reacţionat imediat
recomandare pe as.ro
Pescobar, un nou gest uriaş după ce i-a premiat cu bani pe cei care au luat 10 la BAC! Urmăritorii au reacţionat imediat
ULTIMA ORĂ! Doliu uriaș în România! S-a mai stins o stea!
Romania TV
ULTIMA ORĂ! Doliu uriaș în România! S-a mai stins o stea!
Andreea Berecleanu s-a îmbolnăvit după ce i-au plecat copiii la studii în Anglia. Vedeta a fost distrusă de durere, după ce a rămas singură. ''Eva o săptămână nu a vorbit cu mine''
Romania TV
Andreea Berecleanu s-a îmbolnăvit după ce i-au plecat copiii la studii în Anglia. Vedeta a fost distrusă de durere, după ce a rămas singură. ''Eva o săptămână nu a vorbit cu mine''
„Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm
recomandare pe antena3.ro
„Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm
Povestea românului care are o cramă boutique de doar 2 ani și a câștigat aur şi argint la cel mai mare concurs de vinuri din Europa
recomandare pe antena3.ro
Povestea românului care are o cramă boutique de doar 2 ani și a câștigat aur şi argint la cel mai mare concurs de vinuri din Europa
Un colorant alimentar obișnuit, folosit la chipsuri, face pielea, mușchii și țesuturile conjunctive transparente temporar
recomandare pe antena3.ro
Un colorant alimentar obișnuit, folosit la chipsuri, face pielea, mușchii și țesuturile conjunctive transparente temporar
Lavinia Pîrva, senzuală într-o rochie decoltată. Cât de norocos e Ștefan Bănică, arată divin!
recomandare pe playtech.ro
Lavinia Pîrva, senzuală într-o rochie decoltată. Cât de norocos e Ștefan Bănică, arată divin!
”Te-ai URÂȚIT mult!” Maria de la Insula Iubirii, transformare RADICALĂ după emisiune. Fanii au criticat-o
recomandare pe playtech.ro
”Te-ai URÂȚIT mult!” Maria de la Insula Iubirii, transformare RADICALĂ după emisiune. Fanii au criticat-o
Cine este românca care ar fi fost ucisă în atacul armat din SUA. Preda matematica la liceu și era apreciată de toată lumea
recomandare pe redactia.ro
Cine este românca care ar fi fost ucisă în atacul armat din SUA. Preda matematica la liceu și era apreciată de toată lumea
A fost una dintre cele mai mari artiste ale României, dar acum s-a retras din lumina reflectoarelor. Cum arată Angela Similea la 78 de ani
recomandare pe redactia.ro
A fost una dintre cele mai mari artiste ale României, dar acum s-a retras din lumina reflectoarelor. Cum arată Angela Similea la 78 de ani
Doliu în showbiz! Grasu a murit după ce s-a prăbușit de pe scenă!
recomandare pe Ciao.ro
Doliu în showbiz! Grasu a murit după ce s-a prăbușit de pe scenă!
60 de grade în vara anului 1931 la București. '60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi', titrau ziarele vremii
recomandare pe shtiu.ro
60 de grade în vara anului 1931 la București. '60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi', titrau ziarele vremii
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
Ispita Diandra arată senzațional după ce a slăbit 8 kilograme! Ține post negru luni, miercuri și vineri
recomandare pe bzi.ro
Ispita Diandra arată senzațional după ce a slăbit 8 kilograme! Ține post negru luni, miercuri și vineri
Irina Loghin a ajuns la poliție! „Sunt extrem de supărată și întristată!”
recomandare pe bzi.ro
Irina Loghin a ajuns la poliție! „Sunt extrem de supărată și întristată!”
Vestea cea mare pentru românii care plătesc facturi la gaz și curent! Ce se întâmplă cu prețurile până la primăvară
recomandare pe dailybusiness.ro
Vestea cea mare pentru românii care plătesc facturi la gaz și curent! Ce se întâmplă cu prețurile până la primăvară
Lovitură pentru românii care vor să cumpere o locuință! Adio, prețuri mici!
recomandare pe dailybusiness.ro
Lovitură pentru românii care vor să cumpere o locuință! Adio, prețuri mici!
4 Zodii încheie un ciclu Karmic greu, de 16 Ani, până la sfârșitul anului 2024: Vor intra într-o nouă eră a vieții lor
recomandare pe Jurnalul.ro
4 Zodii încheie un ciclu Karmic greu, de 16 Ani, până la sfârșitul anului 2024: Vor intra într-o nouă eră a vieții lor
Michele Morrone, mesaj acid după vizita în România. Ce l-a făcut pe actor să răbufnească, în online. A transmis totul în română
recomandare pe a1.ro
Michele Morrone, mesaj acid după vizita în România. Ce l-a făcut pe actor să răbufnească, în online. A transmis totul în română
Close