Betty și Cătălin Vișănescu, ipostază demnă de îndrăgostiți! Cum s-a afișat fiica lui Florin Salam alături de partenerul său pe Internet / FOTO

+3 click pentru
galerie

Betty și Cătălin Vișănescu, ipostază demnă de îndrăgostiți! Cum s-a afișat fiica lui Florin Salam alături de partenerul său pe Internet / FOTO © Instagram

Betty și Cătălin Vișănescu le-au făcut o surprinză mare fanilor! Cei doi și-au exprimat dragostea în public, printr-un cadru demn de îndrăgostiți. Iată gestul care i-a emoționat pe admiratorii celebrului cuplu!

Dragostea plutește în aer pentru Betty și Cătălin Vișănescu. Cei doi sunt absolut topiți unul după celălalt, lucru care se poate observa cu ochiul liber ori de câte ori se află unul în compania celuilalt, având un zâmbet imens imprimat pe buze.

După ce Betty și omul drag sufletului său și-au arătat iubirea printr-un sărut pătimaș, împărtășit pe Internet, de această dată tot un sărut a fost gestul ce i-a bucurat pe internauți. De această dată însă a fost unul pe obraz, dar la fel de emoționant. Fiica lui Florin Salam a făcut publică imaginea pe contul său de Instagram.

Se gândesc să-și mărească familia?

De curând, Betty a fost întrebată dacă are de gând să mai facă un copil. Fără nicio reținere, frumoasa artistă a mărturisit că își dorește ca în prezent micuțul Matthias să se bucure de toată atenția sa și să se ocupe în același timp și de carieră.

„Deocamdată nu mă gândesc la acest lucru, fiindcă sunt axată pe carieră și vreau ca Matthias să aibă toată atenția noastră acum. Când va crește el puțin, poate mă voi gândi să-i fac și o surioară”, a scris ea, pe contul de Instagram. 

Cum se descurcă în rolul de mămică

În același timp, Betty le-a mărturisit admiratorilor că rolul de mămică este un sentiment unic, ce nu se compară cu nimic altceva. De asemenea, cântăreața este sigură că ea și copilul ei se vor înțelege de minune.

„Este cel mai frumos sentiment! Iar faptul că sunt o mămică tânără este un lucru minunat, pentru că joaca cu el este o plăcere pentru mine și știu sigur că vom fi cei mai buni prieteni”, a mai spus Betty la un InstaStory.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro