Betty Stoian seamănă tot mai mult cu mama ei, Fănica! Detaliul observat de către un fan al vedetei, la una dintre fotografiile postate de artistă

+3 click pentru
galerie

Betty Stoian seamănă tot mai mult cu mama ei, Fănica! Detaliul observat de către un fan al vedetei, la una dintre fotografiile postate de artistă © arhivă

Betty Stoian este o mămică de nota 10 și o artistă de succes, dar cu toate acestea, durerea lăsată în sufletul ei de moartea mamei sale nu se va acoperi niciodată. Betty și-a iubit foarte mult mama, iar faptul că Fănica s-a stins din viață când artista era micuță a făcut ca lucrurile să fie și mai complicate și dureroase pentru aceasta. 

La o vârstă fragedă, Betty Stoian a rămas fără mamă. Fănica s-a stins din viață în urma unei suferințe cumplite și și-a lăsat familia îndurerată. Betty a trebuit să se ridice de una singură și să învețe tot ce trebuie să facă în viață. Cu toate acestea, tatăl său, Florin Salam i-a îndrumat pașii de fiecare dată și a ajutat-o să fie omul de astăzi. 

A devenit și ea mămică și a simțit pe propria piele că un copil este cel mai important lucru din viața ei. Chiar dacă Fănica s-a stins din viață la o vârstă fragedă, Betty se poate mândri cu faptul că seamănă extrem de mult cu ea, iar astfel, artista îi bucură pe cei dragi, cărora le aduce mereu aminte de trăsăturile frumoase ale Fănicăi. 

La o fotografie pe care Betty Stoian a postat-o pe contul ei de Instagram în urmă cu ceva timp, un internaut a remarcat faptul că artista seamănă foarte mult cu mama ei, Fănica.

„Esti fotocopia mamei tale 😘😘🤩😘” i-a scris internautul, foarte încântat de ceea ce vede. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro