Betty Stoian a vorbit despre emoțiile botezului: „Mi-au dat vreo două lacrimi”

+3 click pentru
galerie

Betty Stoian a vorbit despre al doilea copil, la TV © Rai da Buni

Acum câteva zile, Betty Stoian și Cătălin Vișănescu au avut parte de o petrecere de zile mari. Cei doi fericiți părinți și-au botezat fiul, la un baieram unde a fost, bineînțeles, prezent și Florin Salam.

La prima ei apariție la TV de după botez, Betty Stoian a recunoscut că a avut emoții în momentul creștinării și că chiar i-au dat câteva lacrimi.

„Am avut o petrecere foarte frumoasă. Eu și Cătălin suntem foarte fericiți pentru că ne-am creștinat copilul. A fost exact pe placul nostru. A fost o petrecere organizată OK. A fost totul perfect exact așa cum mi-am dorit eu și Cătălin.

Îmi dăduseră vreo două lacrimi. Am fost foarte emoționată și de obicei nu las să se vadă lucrul ăsta”, a explicat Betty Stoian, la „Răi da Buni”.

Cât despre copil, Betty Stoian a explicat că îl alintă în fel și chip, dar că este prea devreme pentru a putea vorbi despre un al doilea copil.

„Eu îi spun altfel. Pisi, Pui, îi spun în toate felurile. Nu îi spun pe lume. E foarte pufos și nu știu cum să îl mai alint. Este un copil foarte cuminte și nu mă așteptam. Mai facem o fetiță, nu știu. Nu vreau să mă gândesc la lucrul ăsta momentan. Abia am născut, să zicem. Și nu mă gândesc la asta”, a mai spus Betty Stoian.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro