Betty Stoian, în culmea fericirii. Ce a făcut nepoțelul lui Florin Salam

+3 click pentru
galerie

Betty Stoian, în culmea fericirii. Ce a făcut nepoțelul lui Florin Salam © instagram

Betty Stoian, fiica lui Florin Salam, are motive de fericire. Micuţul Mathias Ştefan, a făcut primii pași, ajutat de premergător. 

În familia lui Florin Salam sunt din nou motive de bucurie. Dacă în urmă cu doar câteva săptămâni, nepoțelul artistului a fost sărbătorit cu mare fast pentru aniversarea de un anișor, acum aceasta deja vrea să le arate tuturor că a crescut băiețel mare și se descurcă și singur. Pus într-un premergător pentru a-l susține atunci când merge, micuțul Mathias Ștefan, fiul lui Betty și Cătălin, este atât de energic încât a luat-o la fugă prin casă. Nepoțeul lui Florin Salam crește pe zi ce trece, iar artistul, cât și întreaga familie îi sunt alături în cele mai importante momente din viață. 

Fiul lui Betty şi Florin Salam sunt născuţi în aceeaşi zi

Cu siguranță Florin Salam are de ce să fie un bunic mândru și special. Este născut în aceeași zi cu nepoțelul său, iar de ziua lor de naștere au avut parte de o petrecere pe cinste la care au luat parte prietenii apropiați ai familiei. Aceștia au organizat o zi de naștere ca-n povești pentru micuțul ce a împlinit un an. Au avut zeci de baloane, tort, dar și multe decorațiuni colorate ce i-au atras atenția sărbătoritului.
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest