Ce mesaj i-a transmis Betty Stoian lui Carmen Simionescu, după ce aceasta a născut: „Cele mai frumoase sentimente”

+3 click pentru
galerie

Ce mesaj i-a transmis Betty Stoian lui Carmen Simionescu, după ce aceasta a născut: „Cele mai frumoase sentimente” © Instagram

Carmen Simionescu a adus pe lume, de curând, primul său copil și totul a prins o altă importantă în viața ei. Frumoasa artistă este în culmea fericirii, iar printre numeroasele mesaje cu felicitări pe care le-a primit de la persoanele din showbiz se numără și mesajul transmis de Betty Stoian.

Nu sunt cele mai bune prietene, dar își poartă respect una alteia și sunt împreună, chiar și virtual, în cele mai frumoase momente din viața lor. După ce Carmen Simionescu a adus pe lume primul său copil, Betty Stoian i-a transmis frumoasei artiste un mesaj pentru a-i arăta că se bucură de ceea ce trăiește acum, mai ales că și ea a trecut prin acest frumos sentiment de a deveni mamă. 

După ce Carmen Simionescu a postat pe contul ei de Instagram prima fotografie cu ea și fiica ei, Sofia Maria Rossa, Betty Stoian i-a lăsat un comentariu emoționant. 

„Cele mai frumoase sentimente, vă îmbrățișez ❤️” i-a scris Betty Stoian, lui Carmen Simionescu, în comentariul adresat pe Instagram. 

Carmen Simionescu a devenit mamă pentru prima dată

Săptămâna trecută, Carmen Simionescu a cunoscut sentimentul de a deveni mamă și este cum nu se poate mai fericită. În direct pentru „Răi da Buni”, frumoasa artistă a povestit totul despre acest moment care îi va schimba viața pentru totdeauna. 

„E o competiție pe social media, cu nunți și bebici. A fost o cununie civilă, făcută doar cu familiile și cu prietenii apropiați, de-asta am ținut așa presa mai la distanță, pentru că momentele importante sunt prețioase și sunt prețioase doar pentru noi. 

E foarte cuminte și nici nu știe să plângă! Sunt încă în maternitate și nu pot să o las acolo singură, la bebeluși. Nu am apucat să mă odihnesc și parcă nu-mi vine să o las. Tot timpul auzeam mămici că e ceva unicat și nu credeam...dar până nu simți lucrul ăsta, e inexplicabil...par inutile cuvintele, în momentele astea. Imediat după ce a înecput să plângă s-a liniștit instant, ca și cum ar ști că sunt mama ei” a spus Carmen Simionescu, la „Răi da Buni”, imediat după ce a născut. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro