Betty Stoian vrea să fie o mamică sexy. Cum se menține în forma fiica lui Florin Salam

+3 click pentru
galerie

Betty Stoian vrea să fie o mamică sexy. Cum se menține în forma fiica lui Florin Salam © arhiva

În urmă cu un an, Betty Stoian, fiica lui Florin Salam a adus pe lume primul ei copil. De atunci i s-a schimbat viața în bine, dar are mare grijă și ea să se mențină în formă. 

Betty Stoian este o femeie foarte fericită de când a adus pe lume primul său copil. În urmă cu puțin timp i-a sărbătorit ziua de naștere micuțului Mathias Ștefan, copilul acesteia și al lui Cătălin, iar atunci i-au pregătit o super petrecere. Totuși, chiar dacă are multe responsabilități, Betty nu uită să se mențină în formă. Merge la sală și are grijă de corpul său pentru a fi o mamică super sexy. Îmbracată într-un echipament de culoare gri, fiica lui Florin Salam a postat câteva fotografii și filmulețe pe contul său de instagram. Acolo este într-o sala de fitness și face câteva exerciții. Imediat a mers și a luat masa în oraș și foarte nerăbdătoare s-a întors acasă, acolo unde o aștepta micuțul său, care este foarte atașat de ea. 

Fiica lui Florin Salam își mai dorește un copil

Într-un interviu acordat pentru „Star Matinal”, Betty Stoian a povestit că își mai dorește un copil: „Matthias a zis prima dată mama, se zice că mai fac o fată. Mi-a dori să mai am un copil, dar peste vreo 5 ani, cam așa, când o să fiu și eu mult mai matură, mult mai pregătită. Nu eram atât de matură ca acum dar m-am schimbat foarte mult, pot să spun în bine și acum înțeleg mult mai bine viața. Mă bucur foarte mult că m-am maturizat” a spus Betty Stoian, la „Star Matinal”. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro