Betty Stoian, siluetă trasă prin inel, la trei luni de când a născut. Cum a fost surprinsă alături de Cătălin Vișănescu. FOTO

+3 click pentru
galerie

Betty Stoian, siluetă trasă prin inel, la trei luni de când a născut Cum a fost surprinsă alături de Cătălin Vișănescu. FOTO © Instagram

Betty Stoian și Cătălin Vișănescu se iubesc mai mult pe zi ce trece și nu fac rabat de gesturi tandre, în public. Cei doi se înțeleg de minune și sunt făcuți unul pentru ceilalți.

Recent, fiica lui Florin Salam a postat o fotografie în care apare alături de Cătălin Vișănescu și, pe lângă faptul că cei doi par mai îndrăgostiți ca niciodată, de remarcat este și faptul că Betty are o siluetă incredibilă și arată demențial, la doar trei luni de când l-a adus pe lume pe micuțul Matthias Ștefan. Betty Stoian a strălucit într-o rochie aurie, pe corp, care i-a pus în valoare formele sexy.

Betty Stoian și-a creștinat băiețelul în urmă cu două luni

"A fost totul perfect exact așa cum mi-am dorit eu și Cătălin. Îmi dăduseră vreo două lacrimi. Am fost foarte emoționată și de obicei nu las să se vadă lucrul ăsta", a declarat Betty Stoian, la Antena Stars. 

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro