Beyonce de România o acuză pe soţia lui Nicolae Guţă că nu îl lasă să-şi vadă fiica: "Crede că mă bag şi eu". VIDEO

+3 click pentru
galerie

Beyonce de România o acuză pe soţia lui Nicolae Guţă că nu îl lasă să-şi vadă fiica: "Crede că mă bag şi eu" © spynews.ro

Cristina, soţia lui Nicolae Guţă, este însărcinată şi îl va face pe manelist tată pentru a 12-a oară. Însă, relaţia dintre ea şi Beyonce de România, fosta lui Guţă, nu este prea bună.  Aceasta o acuză că îl ţine departe de fiica pe care o are cu el, Anais. 

Invitată în platoul emisiunii "Star Matinal De Weekend", artista a mărturisit că primeşte doar 270 de lei pe lună de la Nicolae Guţă, bani care ar fi trebuit să îi asigure traiul micuţei Anais. Banii ca bani, dar nici comunicarea nu este excelentă, dat fiind faptul că Anais nu poate vorbi cu tatăl ei, din cauza actualei sale soţii, Cristina

"L-am dat în judecată, am câştigat custodia totală. Îi trimite 270 de lei pe lună. Zilele acestea trebuie să o trimită pe 2 luni, adică 600 de lei. Dacă îmi dă la zi, nici eu nu înţeleg nimic. Dacă te duci la un supermarket cu banii aştia... El spune că am răsfăţat-o foarte mult. Dacă ea îşi doreşte ceva, eu îi cumpăr. Mă las pe mine şi îi iau. Cu el nu ai ce să vorbeşti pentru că este cu cineva, femeia respectivă este însărcinată, nu-i permite celei mici să vorbească cu el. L-a sunat de câteva ori şi îi închide. În schimb, mă înţeleg foarte bine cu famila lui, cu copiii lui. De câte ori vin la ea, îi lasă bănuţi, vin cu cadouri, cu pungile pline", a spus Beyonce de România.

Ultima oară când Anais şi-a văzut tatăl, acum două luni de zile, a fost la Petroşani. Nici acolo nu au petrecut mult timp împreună, ci 10 minute... adunat! Desigur, nu a mers cu Beyonce, ca să nu iasă un scandal, ci cu fratele ei. 

"Când am fost noi la Petroşani, acum două luni. L-a văzut de două ori, câte cinci minute. El era într-o altă cameră, repeta, cu iubita lui şi a mers ea acolo cu fratele ei (...) Au fost momente când ei s-au certat şi atunci el a sunat, a sunat-o pe mami şi a vorbit cu ea. Crede că vorbeşte cu mine, că mă bag şi eu", a mai spus Beyonce de România.

Cristina, partenera actuală a lui Nicolae Guţă este însărcinată, iar după ce va naşte va primi din partea cântăreţului un apartament de lux şi o sumă foarte mare de bani. Acesta i-ar fi făcut şi promisiunea că nu o să divorţeze niciodată şi că îi va fi alături mereu.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro