Beyonce de România, la un pas de moarte! Vedeta a fost nevoită să renunţe la implanturi. VIDEO

+3 click pentru
galerie

Beyonce de România, la un pas de moarte! Vedeta a fost nevoită să renunţe la implanturi © captură video

O ştie o ţară întreagă, dar nu mulţi au habar de momentele grele prin care a trecut Beyonce de România. În urmă cu puţin timp, vedeta şi-a scos implanturile mamare! Şi nu pentru a da curs unui trend, ci pentru că a avut mari probleme de sănătate! Totul din cauza unui microb.

Invitată în platoul emisiunii Star Matinal de Weekend de la Antena Stars, Beyonce de România a spus totul despre cel mai dureros episod pe care l-a trăit în ultimul timp. 

Beyonce de România a fost nevoită de renunţe la implanturile mamare, din cauza unei infecţii. După ce a "colindat" holurile spitalelor, un doctor a reuşit să-i rezolve problema. A stat două săptămâni în spital şi, după un tratament cu antibiotice, totul a luat sfârşit. 

"Am avut o problemă cu implanturile. A trebuit să renunţ la ele. Am avut un microb intraspitalicesc, luat acum 1 an şi jumătate, de fapt, doi ani, când m-am operat, când mi-am pus implanturile. Am trăit cu microbul acela. Eu m-am apucat de dantură, luând mereu antibiotice, nu-mi arăta semne că aş avea un microb în organism. Într-o dimineaţă, când m-am trezit, m-am trezit cu sânul învineţit, cu febră, frisoane... Durerile erau constante. Îmi frigeau sânii, aveam febră, era cald afară şi eu eram cu geacă, aveam frisoare. M-am dus la urgenţă, nu m-au primit la două spitale. Nici măcar nu m-au examinat. Am recurs la nişte relaţii pe care le aveam la un alt spital (...) Există un gol între sâni. La mine, acel gol era umplut de infecţie. M-au umplut acasă pentru că nu aveau voie să interneze decât pacienţii de la simulări. Am ajuns acasă, am stat două zile cu gheaţă în pat. Rugăciuni şi frică. Dacă nu mor până luni, să vin. Mi-a dat nişte antibiotice, am început să iau. Vreau să spun că şi acum o întreb pe mami dacă am febră. Apoi, m-a ţinut internată două săptămâni. Nu m-a operat de urgenţă atunci. M-au băgat pe antibiotic o săptămână, ca să localizeze infecţia şi abia apoi m-a operat şi mi-a scos implanturile", a mărturisit Beyonce de România, în platoul emisiunii Star Matinal de Weekend de la Antena Stars.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro