Beyonce de România, rămasă fără un dinte! A vrut să țină totul ascuns, dar s-a văzut

+2 click pentru
galerie

Beyonce de România, rămasă fără un dinte! A vrut să țină totul ascuns, dar s-a văzut © arhivă

Chiar dacă mai tot timpul e cu zâmbetul pe buze, Beyonce de România a avut și perioade mai grele. N-a vrut să le arate, dar oamenii s-au prins imediat că ceva se petrece în viața ei. Spre exemplu, la scurt timp după despărțirea de Nicolae Guță, tânăra blondină a apărut fără... un dinte.

La sfârșitul anului 2017, Beyonce de România arăta că nu e tocmai cea mai bună perioadă din viața ei, dar încerca să își mențină zâmbetul pe buze. Într-un filmuleț publicat pe rețelele de socializare, tânăra blondină a încercat să ascundă faptul că îi lipsește un dinte, însă acest aspect s-a văzut rapid când a vorbit cu cineva care îi era alături.

"Beyonce, ce s-a întâmplat cu zâmbetul tău? / Unde îţi este dintele stâng?", i-au scris imediat admiratorii. Blondina nu a răspuns nimănui, însă în doar câteva zile a apărut cu un zâmbet perfect, semn că a fost o problemă trecătoare pe care a rezolvat-o rapid. 

Ulterior, a apărut zvonul că Beyonce de România face videochat. O apropiată de-ale fostei iubite a lui Nicolae Guță declara că aceasta câștigă chiar și 10 000 de dolari pe săptămâni. Beyonce de România nu a vorbit despre acest detaliu din viața ei. 

Acum situația este diferită! Beyonce de România muncește, a făcut cursuri pentru a putea deschide un salon și se bucură de venituri suficiente pentru a duce un trai decent și pentru a o crește pe Anais, fetița pe care o are cu Nicolae Guță. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro