Bianca Drăguşanu are planuri de viitor. Ce veste mare le-a oferit vedeta fanilor ei, după 12 zile de convalescenţă

Bianca Drăguşanu are planuri de viitor. Ce veste mare le-a oferit vedeta fanilor ei © Captura video

Bianca Drăguşanu nu mai are nevoie de vreo prezentare. Blonda este în prim plan încă de la prima ei apariţie în showbiz, iar de atunci viaţa ei a devenit una extrem de publică.

Fie că vorbim de viaţa profesioanlă, fie că vorbim de cea personală, lucrurile din viaţa blondinei au fost mereu în văzul tuturor.

Bianca Drăguşanu se iubeşte cu Alex Bodi, ba mai mult, cei doi s-au şi căsătorit, chiar dacă au o relaţie cu năbădăi.

După mai multe despărţiri şi împăcări, Bianca Drăguşanu a declarat, în direct, la Antena Stars, că în curând le va da fanilor o veste foarte mare.

Blonda nu a vrut să dezvăluie despre ce este vorba, însă a ţinut să precizeze că un lucru bun se va întâmpla.

"Pe 6 martie, peste două săptămâni este ziua mea, o să aibă loc într+un club din Bucureşti. Acolo am să vă dau o veste foarte importantă despre mine. E ceva foarte frumos", a spus Bianca Drăguşanu, potrivit Antena Stars. 

Nu ştim încă despre ce este vorba, dar aşteptăm cu nerăbdare să aflăm ce are blonda de împărtăşit.

Dacă este vorba de o sarcină sau despre o nuntă mare, la care visează şi pentru care a spus de multe ori că deja s-a pregătit, vom afla curând. Căci, Bianca a mărturisit că vestea cea mare va fi făcută publică chiar de ziua ei de naştere.

Bianca Drăguşanu, pe masa de operaţie

În acelaşi interviu, blonda a mai mărturisit că a ajuns din nou pe mâna medicilor. Diva nu a dorit să mărturisească ce operaţie a suferit, dar a ţinut să precizeze că perioada recuperatorie a fost una extrem de grea, multe zile având nevoie de calmante şi perfuzii. 

"Am suportat câteva operaţii, de data aceasta din punct de vedere al sănătăţii, nu estetic. Am fost în convalescenţă şi 12 zile am făcut perfuzii. Dar eu nu mi-au pus branula pe Instagram ca altele, pentru a cere compasiunea oamenilor. Lupt şi sunt bine, am ştiut să trec peste pentru că sunt puternică. 

Am făcut 12 zile de perfuzii şi antibiotic, doctorul meu trebuind să mă ţină sub observaţie. Sunt şi eu om. Şi eu sufăr, şi eu chinui, şi eu plâng, şi eu am fost internată, şi eu am avut branula în mână, doar că nu am arătat-o pe Instagram. Sunt bine acum", a mai spus Bianca Drăguşanu. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro