Bianca Drăguşanu, despre cele 4 semne că eşti într-o relaţie greşită: "E necesar să îţi faci un plan de evadare"

+3 click pentru
galerie

Bianca Drăguşanu © Facebook

Este într-o relaţie cu Tristan Tate, se declară foarte fericită, însă experienţa anterioară, deloc mică, a ajutat-o pe Bianca Drăguşanu să îşi dea seama de cele patru semne care spun că eşti într-o relaţie greşită. 

Bianca Drăguşanu a povestit astăzi despre o conversaţie pe care a avut-o pe o prietenă de-ale ei despre relaţiile nepotrivite sau toxice. 

"Îmi zice astăzi o colegă: fată, eu cred că m-am îndrăgostit de cine nu trebuia! Mai mult, am nervi pe el decât să îmi fie bine. Eu ce să îi zic fetei? Am găsit patru semne că ai intrat în relaţia greşită: 1. simţi că îţi pierzi identitatea. 2. ţi-ai pierdut sentimentul general de bine. O relaţie sănătoasă poate fi uneori plictisitoare. 3. ai început să faci liste pro şi contra. Dacă te-ai trezit făcând aceste liste există şanse să ai de-aface cu un partener toxic. 4. prietenii tău te avertizează. Dacă 2, 3 sau mai mulţi prieteni îţi spun că iubi acesta al tău nu este ceea ce trebuie pentru tine e necesar să îţi faci un plan de evadare din această relaţie toxică", a spus Bianca Drăguşanu.

Toate cele prezentate de ea demonstrează că Tristan Tate este perfect pentru Bianca Drăguşanu, deoarece recent, prezentatoarea TV a vorbit despre relaţia lor, spunând lucruri opuse faţă de cele de astăzi. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro