Pe Bianca Drăgușanu toată lumea o cunoaște de la televizor, dar puțini știu cum arată tătăl ei. Fotografia ce a impresionat prietenii virtuali. FOTO

+3 click pentru
galerie

Pe Bianca Drăgușanu toată lumea o cunoaște de la televizor, dar puțini știu cum arată tătăl ei. Fotografia ce a impresionat prietenii virtuali. FOTO © instagram

Nu este om din țară care să nu fi auzit vreodată de Bianca Drăgușanu. Vedeta a trecut prin numeroase scandaluri, dar și prin evenimente frumoase ce i-au marcat viața. Totuși, puțini știu cum arată tătăl acesteia. Răspunsul vine chiar de la ea. Blonda a postat fotografia cu părintele ei. 

Bianca Drăgușanu este cunoscută în întreaga țara, însă foarte puțini oameni îl cunosc pe tatăl ei. Deși vedeta este obișnuită să posteze foarte multe fotografii pe contul său de socializare, tătăl acesteia nu a apărut de foarte multe ori în mediul în care frumoasa blondă se simte cel mai bine, televiziunea. Totuși, spre surprinderea tuturor curioșilor, Bianca Drăgușanu a postat pe contul ei de instagram o fotografie cu părintele ei. Cei doi seamană ca două picături de apă, iar întâlnirea cu fiica sa se pare ca l-a făcut foarte fericit pe bărbat. Bineînteles, Bianca Drăgușanu este la fel de fericită și a vrut să menționeaze în descrierea fotografiei că îl iubește foarte mult pe tatăl său. 

Bianca Drăgușanu este căsătorită cu Alex Bodi, iar cei doi pozează într-un cuplu foarte fericit. Amândoi petrec mult timp împreună și nu mai pot sta despărțiti mai mult de câteva ore. De aceea, au ales să meargă chiar și la sala de sport împreună. Vedeta a postat pe contul său o serie de filmulețe în care apare pe un aparat de gimnastică, iar în departare soțul ei se antrena. Din neatenție, vedeta era să cadă, așa ca a chemat ajutorul partenerului, care în cel mai scurt timp a venit să-și ajute frumoasa soție. Îmbrățișați, cei doi se sărută cu foc și își dau frâu liber sentimentelor. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro