Bianca Drăguşanu îi ia la mişto pe cei care mimează viaţa perfectă. "Le cam ştiu bucătăria"

+3 click pentru
galerie

Bianca Drăguşanu, o vedetă cu priză la public © Foto: Instagram

Bianca Drăguşanu cunoaşte multă lume şi multe poveşti care mai de care mai mondene. Chiar dacă noi, în mediul online, vedem poveşti de iubire care par perfecte, iată că lucrurile nu stau mereu aşa.

Bianca Drăguşanu a vorbit chiar despre aceste relaţii care par perfecte, dar care, de fapt, au multe probleme la mijloc. Bianca Drăguşanu a şi dat exemplu un cuplu pe care îl cunoaşte foarte bine, despre care a povestit ce ascunde cu adevărat fericirea aparentă din relaţia respectivă.

"Am văzut un video cu două cupluri în care era mare fericire, iubire, îneţelegere şi atâta love şi comentarii frumoase, în care prietenii le spuneau numai de bine. Acum, dacă eu nu i-aş fi cunoscut şi, dacă la un moment, nu eram destul de apropiată de una dintre fetele din video aş fi zis că e real tot ce se întâmplă acolo. Aş fi zis că este adevărat, dar le cam ştiu bucătăria şi ştiu că viaţa lor este incertă în plan profesional şi personal. Ştiu că fiecare stă într-o barcă răsturnată de valuri şi are un colac de salvare şi un drum croit către alt port, sacă mă înţelegeţi. Şi fiecare aşteaptă să treacă valurile. M-a dezamngăt mimarea asta pentru că eu îi ştiu. Apoi au intrat aştia din echipă cu o gălăgie, veselie, poante şi mi s-a umplut inima de bucurie. Karma este oglinda care îţi dă înapoi ce le dai tu celorlaţi. Adică noi nu mimăn, nu ne forţăm vieţile", a spus Bianca Drăguşanu.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro