Bianca Drăgușanu mai vrea două fetițe... cu Victor Slav?! Confesiunea care i-a pus pe toți pe jar: „Parcă ar fi frumos, așa!”

+3 click pentru
galerie

Bianca Drăgușanu mai vrea două fetițe... cu Victor Slav?! Confesiunea care i-a pus pe toți pe jar © Captură TV

Acum câțiva ani, nici în raptul capului nu voia să audă de alți copii. Dar Bianca Drăgușanu pare să fi întors o nouă pagină în viața ei și să fi avut parte de o mare schimbare de atitudine. Se vede mamă a, atenție, trei fetițe... posibil cu Victor Slav.

După dezamăgirile romantice din ultima perioadă, nimeni n-ar putea să-i reproșeze Biancăi Drăgușanu dacă oftează după Victor Slav. Chiar ea a recunoscut că el a fost cel mai important bărbat din viața ei, de până acum. Au fost căsătoriți, mai au și un copil împreună... E doar logic!

Bianca Drăgușanu mai vrea copii

În direct, Bianca a recunoscut că îi surâde ideea de a avea mai mulți copii.

„Dacă până acum câțiva ani eram de părere că nu mai vreau copii pentru că Sofia este ceva foarte mult și foarte greu și perioada sarcinii a fost grea, chiar dacă n-a părut grea, parcă... nu neapărat că-mi lipsește, dar mi-aș dori un Crăciun la o masă mare, cu mulți copii. Și parcă ar fi frumos, așa... într-un context, cândva... Încă două fetițe!”, a spus blondina.

Dorește o împăcare cu Victor Slav?

Însă, partea cu adevărat interesantă a venit abia pe urmă. Întrebată cum ar trebui să arate bărbatul cu care să facă aceste două fetițe, Bianca Drăgușanu nu a ezitat deloc. A știut exact pe cine să descrie. Și a cam încercat ea să se dea puțin peste deget, dar parcă prea-prea l-a descris fix pe Victor Slav!

„Înalt, puternic, echilibrat și un bărbat care știe ce vrea. Nu insinuez nimic! Eu nu știu... ce-ți spun eu ție! Nu știu, nu-mi fac planuri pentru că Dumnezeu mi-l va trimite”, a mai spus Bianca Drăgușanu, zâmbind.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro