Bianca Drăgușanu, mesaj cu subînțeles după despărțirea de Tristan Tate: „Un bărbat care vorbește urât despre fosta iubită”

+3 click pentru
galerie

Bianca Drăgușanu © Instagram

Bianca Drăgușanu este o persoană sinceră și, de multe ori, tranșantă, asta știe toată lumea. Prin urmare, dacă ceva nu merge întocmai așa cum trebuie, nu se sfiește să adreseze acest lucru.

La ceva timp de la despărțirea de Tristan Tate, cel alături de care a trăit o tumultoasă iubire de vară, Bianca Drăgușanu a distribuit un mesaj cu dureros de mult subînțeles.

„Un bărbat care vorbește urât despre fosta iubită nu are ce căuta lângă tine... Mai devreme sau mai târziu chiar tu vei fii în locul ei”, transmite mesajul distribuit de Bianca Drăgușanu.

Despre faptul că Bianca Drăgușanu a avut relații cu multe suișuri și coborâșuri se tot știe. S-a iubit cu Cătălin Botezatu, cu Adrian Cristea, cu Victor Slav și, mai nou, cu bogătașul Tristan Tate.

Dacă este vorba despre o aluzie la vreunul – sau chiar la toți – dintre ei, doar Bianca știe cu adevărat. Cert este, că blondina tocmai a bifat încă nu lucru pe care nu îl poate accepta la un posibil partener.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro