Bianca Drăgușanu, o nouă intervenție estetică! Ce vrea blondina să mai îmbunătățească

+3 click pentru
galerie

Bianca Drăgușanu, o nouă intervenție estetică! Ce vrea blondina să mai îmbunătățească © Instagram

Nu este un secret faptul că Bianca Drăgușanu arată foarte diferit de momentul în care a apărut prima oară la televizor. Blondina se numără acum printre cele mai sexy vedete de la noi și totodată o femeie dorită de mulți bărbați.

Chiar dacă inima ei apariține unui singur bărbat, soțul ei, Alex Bodi, Bianca Drăgușanu acordă foarte mult îngrijirii personale și are mereu grijă să arate impecabil la fiecare apariție.

Chiar dacă la un moment dat renunțase la injecțiile cu acid hialuronic în buze, iată că acum a decis să își facă mici ajustări și a fugit repede în cabinetul medicului estetician. Cu siguranță Bianca Drăgușanu va alege o mărime a buzelor care o avantajează, sub atenta îndrumare a specialistului.

Căsnicie fericită, alături de Alex Bodi

După mai multe împăcări și despărțiri, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au decis să se căsătorească în urmă cu două luni. Deși la un moment dat au apărut zvonuri că afaceristul a fost violent, lucru infirmat cu vehemență de amândoi, acum se înțeleg de minune și au o relație la care mulți doar visează.

De curând, cu ocazia zilei de naștere a fiicei Biancăi Drăgușanu, Sofia, cei doi au petrecut împreună cu Victor Slav, semn că relațiile sunt foarte solide și bazate pe respect. 

"Grandios! Avem două variante. Ori o să mă sune şi o să-mi zică <Ia-ţi rochia> pentru că am două rochii şi rochia aia mai simplă ar fi, urcă-te în avion pentru că mergem pe o plajă desculţi ori o să fie ceva care va fi foarte dificil de organizat în două săptămâni şi să zică <Vezi că trebuie să-ţi faci şi a doua rochie>. O să fie ceva foarte grandios! Ne-am gândit la ambele variante: ori una restrânsă cu prietenii, apropiaţi, ori... Avem variante, doar că n-avem timp!", a declarat Bianca Drăgușanu despre cununia religioasă alături de Alex Bodi. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro