Ce spune Bianca Drăgușanu, despre faptul că e citată ca martor în dosarul în care este implicat șoferul care a dus-o acasă

+3 click pentru
galerie

Ce spune Bianca Drăgușanu, despre faptul că e citată ca martor în dosarul în care este implicat șoferul care a dus-o acasă © Instagram

Bianca Drăgușanu a trecut printr-o adevărată spaimă în acest weekend, atunci când a aflat că șoferul care s-a oferit să o ajute să ajungă în București era sub influența drogurilor, la volan. Blondina a oferit primele reacții cu privire la faptul că e citată ca martor în dosarul în care este implicat șoferul care a dus-o acasă.

Bianca Drăgușanu a oferit primele reacții legate de faptul că e citată ca martor în dosarul în care este implicat șoferul aflat sub influența drogurilor, care a dus-o acasă.

„Încrederea mea în oameni m-a făcut să trec printr-o situație total neplăcută. Nu doresc să mai comentez acest subiect, vă spun doar atât: sunt total împotriva consumului de substanțe interzise și condamn categoric persoanele care se droghează punându-și astfel în pericol viața, atât a lor cât și a celor din jurul lor. Sunt un om matur, sunt mamă, nu beau alcool și nu mă droghez, oricând sunt dispusă oricărui test de acest gen” a spus Bianca Drăgușanu, pentru spynews.ro. 

Mai multe informații despre acest subiect puteți afla astăzi, pe Antena Stars, la „Star Magazine”, începând cu ora 14:45, acolo unde vă așteaptă Laura Micovschi!

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro