Bianca Drăguşanu se tunează pentru Tristan Tate. Vedeta, din nou pe mâna medicului estetician

+3 click pentru
galerie

Bianca Drăguşanu, vizită la medicul estetician © Instagram

Bianca Drăguşanu este o femeie împlinită şi fericită, iar de când paparazzii Spynews.ro i-au făcut în exclusivitate relaţia publică, Bianca Drăguşanu nu mai scunde nimic. Vedeta este într-un zâmbet continuu, este mulţumită cu tot ce îi oferă relaţia cu Tristan Tate, iar cei doi par foarte fericiţi împreună.

Chiar dacă nu formează de prea mult timp un cuplu, Bianca Drăguşanu şi Tristan Tate au reuşit să facă deja multe împreună. Au fost la mare, dar şi în afara ţării, iar totul merge cum nu se poate mai bine. Acum, Bianca Drăguşanu vrea să fie femeia perfectă pentru Tristan Tate şi este în stare de orice pentru bărbatul ei. Pe lângă faptul că merge mereu la sală şi are grijă de siluetă, Bianca Drăguşanu a făcut şi o vizită medicului estetician. Nu ştim încă ce îmbunătăţiri vrea să-şi facă vedeta, cert este că Bianca Drăguşanu vrea să se tuneze din nou, totul pentru a fi femeia fatală pentru iubitul ei.

"Întâlnirea de luni. Visuri. Viaţă dulce. Visurile devin realitate", este mesajul transmis de Bianca Drăguşanu după vizita pe care a făcut-o medicului estetician. Rămâne de văzut care vor fi intervenţiile pe care Bianca Drăguşanu şi le va face, dar şi dacă vor fi pe placul iubitului său. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro