Bianca Drăguşanu şi Tristan Tate, împreună în vacanţă?! Imaginile care îi dau de gol

+4 click pentru
galerie

Bianca Drăguşanu şi Tristan Tate © instagram

Bianca Drăguşanu şi Tristan Tate sunt din nou împreună şi petrec pe meleguri străine, departe de ţară. Mai exact cei doi porumbei sunt la Cannes, iar reporterii spynews.ro au imaginile care îi dau de gol.

Deşi toată lumea credea că relaţia dintre ei este istorie, Bianca Drăguşanu şi Tristan Tate petrec o vacanţă de vis împreună la Cannes. Spynews.ro are imaginile care îi dau de gol pe cei doi porumbei.

Bianca Drăguşanu a postat recent o imagine dintr-un restaurant. Ea este aşezată la o masă maro, iar în dreptul fotografiei a pus două inimioare, semn că se simte excelent şi că este înconjurată de dragoste.

La rândul lui, Tristan Tate a postat, la aceeaşi oră, o imagine ce pare a fi de la aceeaşi masă la care se află şi Bianca Drăguşanu, iar la locaţie a etichetat: Cannes.

Aşadar, Bianca Drăguşanu şi Tristan Tate sunt din nou împeună şi pentru a celebra împăcarea şi marea dragostea ce şi-o poartă unul altuia, ei au plecat într-o vacanţă romantică la Cannes şi au ales să ia cina la un restaurant de top. Pe cei doi amorezi i-a însoţit şi fratele lui Tristan Tate, Cobra Tate.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro