Bianca Drăguşanu şi-a schimbat din nou look-ul. Cum arată acum soţia lui Alex Bodi

+2 click pentru
galerie

Bianca Drăguşanu şi-a schimbat din nou look-uL © Arhiva

Bianca Drăguşanu nu se mai opreşte din a face schimbări. Blonda lui Bodi este adepta transformărilor şi pare că nu se mai opreşte din acest proces. 

Bianca este fana operaţiilor estetice, apelând de nenumărate ori la medicul estetician pentru a scoate, pune sau îmbunătăţii ceva. Şi niciodată nu s-a ferit din a recunoaşte la ce schimbări a mai recurs.

Fie că apelează la bisturiu sau la anumite tertipuri pentru a-şi face o schimbare de moment, Bianca Drăguşanu impresionează de fiecare dată.

Este ştiut faptul că Bianca lui Bodi este extrem de atentă la felul în care arată, imaginea ei fiind mereu perfectă. De la păr, unghii, machiaj până la accesorii şi haine, Drăguşanca este atentă până la cele mai mici detalii şi niciodată nu călcat pe bec. 

Şi cum nu de puţine ori şi-a schimbat culoarea părului sau lungimea, acum Bianca a apelat la o nouă schimbare. Noul an a adus şi noi tendinţe, aşa că Bianca ţine pasul cu tot ce e piaţă şi deja a încercat ceea ce se va purta anul acesta.

Vedeta s-a lăsat pe mâna specialiştilor, iar rezultatul a fost unul pe măsură. Blonda nu mai este acum blondă.

Imediat după ce schimbarea a fost realizată, Bianca a imortalizat momentul şi a urcat fotografia pe contul său de Instagram. Pentru că îşi ţine fanii la curent cu tot ceea ce face, vedeta le-a arătat şi noua sa înfăţişare.

Cu părul lung, aranjat până la cel mai mic detaliu, însă surpriza abia acum vine. Bianca nu mai este blonda. Vedeta şi-a schimbat culoarea părului, din blond în roze. Noua tendinţă a acestui an, spune Drăguşanca.

Bianca a urcat fotografia pe internet, iar în scurt timp a adunat mii de aprecieri din partea urmăritorilor. Fanii au fost încântaţi de schimbarea la care a apelat de data aceasta Bianca.

Şi-a scos sau nu coastele Bianca pentru a avea o talie mai mică

Recent, Bianca Drăguşanu a fost acuzată de internauţi că şi-ar fi scos coastele pentru a avea o talie mai subţire, însă, după mult timp de tăcere, vedeta a clarificat şi această situaţie. 

„Nu mi-am scos coaste, am slăbit vreo 20 de kg. Talia mea s-a micșorat mai ceva ca în adolescență, chiar am dimensiunile alea, 95-60-95. Eu sunt foarte înaltă, am 1.80 m. Nu mi-am scos coaste, dar la un moment dat, pentru că se exagerează foarte mult, i-am zis doctorului meu: Haide, domnule, să facem! El mi-a zis: Doamne ferește, ești nebună, n-ai nevoie", a declarat Bianca Drăgușanu, în cadrul unei emisiuni TV.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro