Momente dramatice pentru Bianca Drăgușanu, la „Asia Express”: „Nu te uiți așa, ca boul la mine”

+3 click pentru
galerie

Momente dramatice pentru Bianca Drăgușanu, la „Asia Express”: „Nu te uiți așa, ca boul la mine” © captură video

În această seară a avut loc premiera celui mai așteptat reality show din România, „Asia Express”. Printre concurenții care își doresc să treacă cu brio peste toate probele se află și Bianca Drăgușanu și sora ei. 

Bianca Drăgușanu a fost pusă în situații extrem de dificile în această seară, la „Asia Express”. După ce frumoasa blondină a trecut de prima probă cu bine alături de sora ei, cele două au avut mare nevoie să găsească transport pentru a ajunge la următoarea destinație. 

Din păcate, Bianca Drăgușanu și sora ei, Oana, au trecut prin clipe grele înainte de a da peste o persoană binevoitoare, care a acceptat să le transporte într-o remorcă. Foarte mulți bărbați opreau lângă cele două dar nu le ajutau cu nimic, așa că celebra blondină a fost de-a dreptul revoltată pe situație. 

„Dacă oprești lângă mine, măcar să mă ajuți, nu oprești și te uiți așa, ca boul la mine. Ori mă iei, ori oprești și arunci un covrig. Dacă vrei să te uiți la mine, te uiți pe Instagram, acolo unde se mai uită un milion de persoane” a spus Bianca Drăgușanu, la „Asia Express”.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro