Câți ani avea Bianca Drăgușanu când și-a pierdut virginitatea. Experiența nu a fost deloc plăcută: „Era un dobitoc”

+3 click pentru
galerie

Câți ani avea Bianca Drăgușanu când și-a pierdut virginitatea. Experiența nu a fost deloc plăcută © Instagram

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai dorite femei din România, în acest moment. Însă, nu a fost tot timpul blonda fatală și femeia sigură pe ea care este acum. Vedeta a avut și ea parte de dezamăgirile sale romantice, în perioada în care nu era numele care este în zilele noastre, nume care îi permite chiar să trieze bine, bine printre toți pețitorii ei.

Cel mai bun exemplu este noaptea în care Bianca Drăgușanu și-a pierdut virginitatea. Nu a fost o experiență prea plăcută, așa cum a explicat și ea, povestind că cel care „i-a luat inocența” nu a fost tocmai... cel mai galant.

Când și-a pierdut Bianca Drăgușanu virginitatea

Acum ceva vreme, într-un interviu, Bianca Drăgușanu dădea detalii picante din trecutul ei amoros. A dezvăluit că avea 17 ani când a făcut amor pentru prima oară și că, din păcate, partenerul ei s-a purtat „ca un dobitoc”, așa cum chiar ea a descris.

„Mi-am început viața sexuală înainte de “Din Dragoste”. Atunci aveam 17 ani. A fost o experiență tristă, ăla era un dobitoc”, povestea Bianca Drăgușanu, pentru tabu.ro.

Apropiați ai vedetei au oferit chiar detalii despre cel care i-a luat virginitatea, un băiat pe care îl descriu ca fiind „frumușel”, dar deloc serios!

„Era un băiat frumușel din Călan, care le aburea pe toate fetele, însă nu rămânea cu niciuna”, au explicat surse din apropierea vedetei. „Drăgușanu a pus suflet în relația cu el, dar nu merita, era un om pe care îl interesa doar persoana lui! Multe dintre domnișoarele care au fost cu acest tip s-au declarat dezamăgite!”

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro