Bianca Drăgușanu vorbește despre certurile din cuplu. "Ascultă, domnule, cu atenție, fără să dai vina direct!"

+4 click pentru
galerie

Bianca Drăgușanu © instagram

În ultima perioada, Bianca Drăgușanu abordează câteva subiecte delicate legate de relații. Dacă zilele trecute a ales să dezbată problema nefericirii din cuplu, astăzi, blondina a vorbit despre certurile dintre parteneri și le-a a dezvăluit patru eguli de bază pentru a putea repara lucrurile în caz că ai făcut sau ai spus ceva care a dăunat relației tale.

Bianca Drăgușanu a afirmat că certurile dintr-o relație sunt inevitabile și că alt lucru care nu poate fi evitat este să vorbești cu prietenii despre aceste probleme din cuplu. Blondina s-a inspirat din părerile specialiștilor și a împărtășit patru pași de urmat.

"În timpul confruntării, totul ține de modul în care încerci să rezolvi conflictul. Specialiștii ne arată patru pași simpli pentru împăcare. În primul rând, recunoaște când ceva este în neregulă. Un "iartă-mă", la timpul potrivit, face cât 100 de „te iubesc”. În al doilea rând, nu fi defensiv când ceri detalii despre ce s-a întâmplat. Cu cât ești mai dispus să asculți, cu atât relația poate fi mai bună. Nu rezolvi nimic dacă pui prea multe întrebări. Ascultă, domnule, cu atenție fără să dai vina direct. În al treilea rând, oferă timpul necesar pentru a reflecta asupra a ceea ce ai auzit înainte de a răspunde, pentru că uneori suntem atât de concentrați pe răspuns, încât nu auzim întrebarea. Și nu în ultimul rând, pregătește-ți ce vrei să spui. Nu e vorba despre un discurs, ci despre faptul că trebuie să fixezi anumite lucruri privitoare la modul în care vrei ca relația să funcționeze. Regulile astea sunt valabile exclusiv, dar exclusiv valabile când relația este bazată pe iubire.", spune Biancăi Drăgușanu, în ceea ce privește metoda ideală pentru a putea să repari greșelile dintr-o relație.

Să fie oare toate aceste sfaturi, pe care Bianca Drăgușanu le împartășește cu fanii, o reflectare a relației ei cu Victor Slav? Momentan vedeta pare să fie fericită alaturi de soțul ei cu care are o fetiță în vârstă de doi ani.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

M.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro