Bianca Pop, adevărul despre operaţiile estetice! Câte intervenţii şi-a făcut şi ce mai urmează. VIDEO

+3 click pentru
galerie

Bianca Pop, adevărul despre operaţiile estetice! Câte intervenţii şi-a făcut şi ce mai urmează. VIDEO © captură video

Bianca Pop este cea mai bogată ispită de la "Insula Iubirii", dar şi cea mai sexy! Focoasa brunetă şi-a croit singură drumul în viaţă şi a făcut întotdeauna ce a fost mai bine pentru ea. Apariţiile ei sunt fără pată, iar când vine vorba de operaţiile estetice, Bianca Pop nu se ascunde!

Are un corp la care multe femei visează, banii nu-i lipsesc, motiv pentru care, întotdeauna şi-a făcut intervenţiile dorite. Ce-i drept, arată demenţial! Bianca Pop a precizat faptul că nu îi e ruşine de felul în care arăta înainte şi că totul reprezintă, de fapt, evoluţia ei ca femeie. 

Şi-a făcut buzele, pomeţii, şi-a pus botox în frunte, apoi a continuat cu rinoplastia şi, în curând, îşi va schimba implanurile! Deci, atenţie domnilor! 

"Mi-am făcut la cineva în Bucureşti buzele, pomeţii. Botox la frunte pentru că nu îmi plac ridurile de expresie în niciun caz. Când te machiezi, dacă ai riduri, se adâncesc. După, am continuat cu rinoplastie şi curând, pe 6 iunie, voi face a treia operaţie de schimbare de implant. Acum am undeva la 485 şi mergem pe 600. Şi facem şi dinţişorii, nişte faţete. Vreau şi eu dinţişori de prinţesă. (...) La nas, l-am subţiat şi l-am scurtat şi puţin curbura aceasta. Un nas mai mic, de păpuşică. La fund n-am făcut nimic. E natural, chiar avem în cap să fac, dar m-am răzgândit. La fund nu-mi voi mai face nimic", a declarat Bianca Pop pentru Xtra Night Show.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro