Surpriză neplăcută pentru o fostă ispită de la Insula Iubirii! A trăit un şoc când a ajuns în parcare

+3 click pentru
galerie

Surpriză neplăcută pentru o fostă ispită de la Insula Iubirii! A trăit un şoc când a ajuns în parcare © Facebook

Surpriză total neplăcută pentru o fostă ispită de la Insula Iubirii. Cineva a avut grijă să "îi aranjeze" autoturismul lăsat în parcare. Acum, vedeta cere ajutor.

Bianca Roman, căci despre ea este vorba, şi-a găsit o anvelopă tăiată cu cuţitul. Cineva, care ar fi vrut să îi facă rău, s-a apropiat de autoturismul ei şi i-a tăiat o anvelopă de pe spate, blondina având un şoc când a văzut ce s-a întâmplat. A cerut imediat ajutor pe reţelele de socializare. 

"No... mulțam fain! 😂", a scris Bianca Roman. "E înţepat?", a întrebat-o cineva pe Bianca. "Tăiat. Acum am nevoie de cauciucuri de vară", a venit rapid răspunsul fostei ispite de la Insula Iubirii. 

Bianca Roman a devenit cunoscută după apariţia în cadrul show-ului Insula Iubirii, a fost unde a avut rol de ispită. Recent, după ce s-a retras din televiziune, blondina s-a tunat. A anunţat că şi-a făcut două intervenţiii. "E proaspătă operaţia, două săptămâni şi puţin. Operaţia la nas nu doare, există doar un disconfort. La mine a fost a treia operaţie la nas pentru că primele două nu au fost reuşite. Sunt foarte mulţumită acum. Nu am fost la acelaşi medic. Acum mi-a luat o grefă din coastă pentru operaţie", a spus Bianca Roman. 

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro