Bianca Rus iubește din nou! Și-a oficializat deja relația cu noul iubit. Cum arată bărbatul

Bianca Rus iubește din nou! Și-a oficializat deja relația cu noul iubit. Cum arată bărbatul © Facebook

Bianca Rus a dat uitării problemele din trecut și zâmbește din nou! Divorțul pare doar o amintire neplăcută, iar acum vedeta a început o nouă relație, de care este foarte mândră.

După foarte multe luni de război prin instanțe și replici acide cu fostul soț, Bianca Rus și-a oficializat deja relația cu noul iubit și pare mai hotărâtă ca oricând să treacă la un nou nivel. Vedeta este într-o relație cu Ștefan, un clujean implicat destul de serios în lumea modei. Totodată, Bianca Rus și-a schimbat statusul de pe Facebook de la singură la într-o relație, iar admiratorii au complimentat-o imediat și i-au urat o relație cât mai lungă și mai plină de momente de neuitat. 

A slăbit 70 de kilograme după divorț

Bianca Rus și-a tăiat stomacul și a reușit să slăbească într-un an kilogramele echivalente cu greutatea unui om. Vedeta și fostul ei soț au divorțat, în mod oficial, în luna decembrie a anului trecut, iar de atunci a căutat persoana care să se ridice la așteptările sale și iată că fericirea a venit mai repede decât credea.

"Foarte urât să apară și să spună despre mine că nu am bani, nu mă lăfăi, dar toată viața am trăit decent. Am un serviciu, sunt o femeie ok din toate punctele de vedere. El a locuit în casa mea și n-a plătit curentul, a vrut să-mi vândă aragazul. Mi-a condus mașina și nu făcea niciodată plinul. Nu are cum să mă atace și să mă denigreze în halul ăsta.", spunea Bianca Rus, despre fostul ei soț.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro