Acum are trup de zeiţă, dar mai ţii minte ce crize de nervi făcea când era rugată să se urce pe cântar? Tranformarea uluitoare a Biancăi Rus

+7 click pentru
galerie

Acum are trup de zeiţă, dar mai ţii minte ce crize de nervi făcea când era rugată să se urce pe cântar? Tranformarea uluitoare a Biancăi Rus © Instagram / Captură

Acum are un trup de zeiță și ar putea oricând să defileze pe catwalk în ținute sexy și provocatoare. Înainte, însă, Bianca Rus avea cu 60 de kilograme în plus şi făcea crize de nervi când era rugată să se urce pe cântar! Până la operaţia de micşorare a stomacului, orice tentativă a eşuat.

"Nu mă cântăresc, Doamne fereşte! Nu vreau să afle nimeni câte kilograme am. Dacă vreţi să mă măsuraţi, de centimetru nu sufăr, bust 107, talie 85, şold 107. Ultima dată aveam cred că mai puţin. Ori nu vă merge aparatul, ori am pus eu pe mine", spunea Bianca Rus, în urmă cu mai mulţi ani, potrivit Antena Stars.

"Mă chinui cu slăbitul de câţiva ani. Este foarte greu, cred că doamnele din faţa televizorului sau cele care s-au îngrăşat pe sistem nervos, ca mine, sau poate au probleme cu tiroida, vor înţelege, e o suferinţă foarte mare. Eu am fost nervoasă şi am ciugulit", a spus Bianca Rus la Antena Stars, în urmă cu ceva timp.

Şi pentru că îşi dorea să slăbească, Biaca Rus s-a gândit că participarea la emisiunea "Splash" ar putea reprezenta un start bun într-ale sportului. Ei bine, începutul nu a fost promiţător, deşi cântăreaţa avea planuri de reuşită. Experienţa nu a fost suficientă, iar Bianca Rus a continuat lupta cu kilogramele. Deşi îi era frică, în cele din urmă, artista a decis că este cazul să ajungă pe mâinile medicului estetician. Aceasta s-a operat, iar în prezent a reuşit să-şi vadă visul cu ochii şi să ajungă la silueta dorită.

Bianca Rus a făcut multe schimbări în viaţa ei, în ultima perioadă, iar principala a fost aceea de a da jos toate kilogramele care i-au dat bătăi de cap de-a lungul anilor. De asemenea, Bianca Rus a trecut şi printr-un divorţ. Deşi credea că mariajul său va fi pentru totdeauna, în cele din urmă neînţelegerile au dus la ruptura dintre ea şi soţul său, astfel că putem spune că în prezent Bianca Rus a început viaţa de la zero.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest