Frumoasa prezentatoare de la Antena Stars, Bianca Sârbu, se căsătoreşte cu alesul inimii! Primele declaraţii ale celor doi

+3 click pentru
galerie

Frumoasa prezentatoare de la Antena Stars, Bianca Sârbu, se căsătoreşte! Imagini şi declaraţii uimitoare © captură video

Este o zi plină de emoţii pentru frumoasa prezentatoare de la Antena Stars, Bianca Sârbu! În aceste momente se căsătoreşte! Avem imaginile şi declaraţiile uimitoare, chiar de la ceremonia religioasă.

Bianca Sârbu este extrem de fericită şi împlinită, iar alături de Bogdan se bucură de o familie frumoasă, aşa cum şi-a dorit mereu. Reporterii Antena Stars sunt alături de cei doi în acest moment important al vieţii lor.

"Suntem emoţionaţi. Eu sunt mai liniştită, dar nu pentru că nu aş avea emoţii, ci pentru că m-am gândit să fiu eu aia care îi linişteşte azi pe toţi. Lui nu prea îi place la televizor. I-am spus: Când îţi iei o artistă, asta vine la pachet. Astăzi este o zi importantă şi nu aveam cum să nu împărţim şi cu telespectatorii noştri. Era imposibil, mai ales la Antena Stars, unde noi ne-am şi cunoscut. Antena Stars este naşul mare, practic", a declarat Bianca Sârbu Romanescu. 

Deşi nu este obişnuit să apară la televizor, de data aceasta, Bogdan a făcut o excepţie! Ce să mai... totul de dragul soţiei!

"Fac bine, m-am pregătit, m-am dichisit, parfumat, aranjat, ca de obicei.", a precizat Bogdan Romanescu, soţul Biancăi. 

Pentru Bianca Sârbu şi Bogdan Romanescu, aceste clipe sunt extrem de importante şi le aşteptau de mult timp. La petrecere îi vor avea aproape pe cei dragi, alături de care se vor distra până dimineaţă.

"Este un moment în care ne unim destinele în faţa lui Dumnezeu, asta este cel mai important. La petrecere avem lume din toate colţurile şi toate meseriile. Aşa, amestecat."

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro