Momente de groază pentru o sexy-asistentă TV! A făcut accident, chiar în drum spre emisie. Imagini exclusive!

+7 click pentru
galerie

Momente de groază pentru o sexy-asistentă TV! A făcut accident, chiar în drum spre emisie. Imagini exclusive! © Instagram / Spynews

Sperietură teribilă pentru o sexy-asistentă TV! Chiar în această dimineață, în timp ce se îndrepta spre platou, a făcut accident. Blonda a tras o sperietură groaznică, iar imaginile exclusive obținute de Spynews.ro arată că a avut și de ce!

Bianca, blonda sexy de la „Star Matinal de Weekend”, a făcut accident, vineri dimineață. Asistenta TV a trecut prin momente groaznice, iar imaginile obținute de Spynews.ro arată că a avut și motive pentru acest lucru. Autoturismul blondinei a fost avariat destul de serios, însă, din fericire, asta e cel mai rău lucru care s-a întâmplat. Bianca este bine și, de sâmbătă, telespectatorii o vor putea vedea din nou la TV.

Sexy-asistenta de la „Star Matinal de Weekend” a făcut accident!

Vineri dimineață, ploaia și frigul au dat bătăi de cap tuturor șoferilor din Capitală și nu numai. Drept urmare, una dintre „victimele” carosabilului alunecos a fost chiar Bianca, bomba sexy ce încântă privirea în fiecare vineri, sâmbătă și duminică, pe Antena Stars.

Chiar în timp ce se îndrepta spre platouri, pentru o nouă emisie a îndrăgitului matinal prezentat de Nasrin și Andrei Ștefănescu, blondina a pățit o nepățită! A tras o sperietură cumplită și i-a luat ceva să-și revină din șoc, însă, ea este bine și, de sâmbătă, își va putea relua aparițiile pe micile ecrane ale fanilor „Star Matinal de Weekend”.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro