SUPEREXCLUSIVITATE! Blonda lui Scărlătescu a ieşit singură în club! A ajuns la urgenţe şi medicii au legat-o de targă! Nu se mai controla şi se dădea cu capul de pereţi

+8 click pentru
galerie

Blonda lui Scărlătescu a trecut prin clipe cumplite, la scurt timp după ce paparazzii www.spynews.ro au surprins-o sărutându-se cu cunoscutul chef. Maria Andria a vrut să se distreze în club, dar a ajuns la urgenţe, unde medicii au fost nevoiţi să o lege de targă.

Şi asta nu e tot! Maria Andria s-a speriat teribil. Cunoscuta blondină a mers la hotel după ce s-a distrat în club, numai că înainte de a intra în cameră, pe hol, i s-a făcut rău, a început să se tăvălească pe jos şi să se dea cu capul de pereţi. 

Echipajul de pe ambulanţa care a ajuns de urgenţă la hotel a fost nevoit să o lege pe Maria Andria de targă pentru că nu o puteau controla. A fost transportată la secţia de toxicologie de la Spitalul Floreasca, acolo unde a stat internată câteva ore. 

Ce au descoperit medicii? În urma analizelor de sânge, s-a descoperit că Maria Andria consumase un drog care produce halucinaţii, numit mescalină. 

Şi, pentru că nu era suficient, blonda lui Scărlătescu s-a speriat şi mai tare atunci când a văzut câteva lucruri în salon. A fost martoră la moartea unui alt pacient, din salonul în care ea se afla, iar la un moment dat o pacientă s-a ridicat şi şi-a făcut nevoile fix în faţa ei. Cumplit, nu?

Cum se manifestă o persoană care a consumat mescalină:

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro