Blonda pentru care a fost părăsită Elena Ionescu are deja pofte / Unde l-a “târât” pe iubit, în miez de noapte!

+2 click pentru
galerie

Blonda care i-a spart casa Elenei Ionescu profită din plin de “luna de miere” şi este răsfăţată de fostul soţ al artistei, indiferent de oră.

Fostul soţ al Elenei Ionescu a fost surprins, recent, alături de blonda sexy pentru care şi-a părăsit familia, într-un magazin, în miez de noapte. Cei doi porumbei, care erau îmbrăcaţi lejer, s-au oprit direct la standul cu dulciuri, semn că blonda sexy avea nişte pofte de nestăpânit pentru ciocolată. Puşi în faţa unei grămezi de dulciuri, cei doi nu s-au putut hotărî din prima, aşa că au început să analizeze etichetele produselor, pentru a se asigura că acestea au cât mai puţine E-uri.

După ce s-a aflat că fostul ei soț are o nouă relație amoroasă, Elena Ionescu a declarat, la Antena Stars, că va păstra legătura cu fostul soţ, de dragul copilului. „Am divorţat acum două zile, la notar, de comun acord. Oarecum, ţinem legătura pentru cel mic… Am văzut imaginile, el alege ce este mai bine pentru el. Să fie sănătos! Pentru mine este importantă cariera şi fiecare trece cum poate peste un divorţ. Nu am mai vorbit de acum două zile, de la divorţ. O să fiu responsabilă de copil, iar atâta timp cât este cu mine, nu o să îi lipsească nimic”, a declarat, recent, Elena Ionescu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro